tisdag, april 11, 2006

Påskpynt

Förra året hade jag en kort liten pysselperiod då jag la pärlplattor. Det resulterade bland annat i dessa coola kycklingar!

Den här hönan och kycklingen har vi fått i present av en svägerska.

Och den här tuppen gjorde jag efter att sett en liknande i Panduros skyltfönster.

Efter att ha sett Andrés kvist så undrar jag inte om det är en syren jag har tagit in?


Glad påsk från Lindas trädgårdsblogg!

11 kommentarer:

Lina sa...

Hej!
Jätte mysig blogg! Roligt att ah något att kika på när våren verkar dröja... Funderar också på att göra en blogg. Har du några tips på var och hur?

Linda sa...

Lina: Tack! :-) Oj det finns många bloggverktyg. Den jag har, blogger.com är bra för att det inte verkar finnas någon begränsning hur mycket man kan posta (de flesta har en gräns på ett par MB). Men det dåliga är att du inte kan skapa kategorier på ett smidigt sätt. Jag har gjort egna kategorier som jag inte orkar uppdatera! Det är ganska enkelt att starta, man registrerar sig, väljer sidmall och börjar posta. Vill man ändra menyn får man pilla i koden. Ska du starta en trädgårdsblogg kan jag tipsa om tradgardsblogg.se. Sedan finns blogsome.com, blogg.se och en massa andra. Jag hittade precis en text som beskriver allt från början! Att blogga på nätet av Annica Tiger. Lycka till! Glöm inte meddela din adress när du har börjat!

moni sa...

Hur exakt gjorde du den där tuppen som du hade sett på Panduro?
Den är ju ascool!

Anonym sa...

Så mysigt påskpynt!

Kotten sa...

Nämen, jag glömde ju mitt namn...

Lantliv sa...

Pärlplattorna är verkligen en hit!! Blir så pysselsugen!

Linda sa...

moni: Jag klippte ut två trianglar i ett grått ylletyg. Sen klippte jag ut vingar, kam, fötter och näbb i ett rött filttyg. Sen limmade jag ihop allt, inkl benen som är av sytråd. Jag tror jag la typ bomullspaddar mellan för att det inte skulle bli så platt. Ja och ägget och ögonen är av ett vitt tyg. Jag har gjort två! Den andra har en ögla så man kan hänga den.

Linda sa...

kotten: Jag brukar sällan vara hemma över påsk så man har ju inte hunnit samla på några mängder. Det här är ganska lagom!

lantliv: Dom är jag riktigt nöjd med! Tyvärr, så är dom rätt intressanta för katterna så det är många som trillat och tappat benen!

Ida sa...

Pärlplattorna var är ju helfräsiga.

moni sa...

Jättesöt! Tack för tipset!

The Nordic Bedoin sa...

Jättesöta påsksaker! Kul med lite ovanligare material!