lördag, januari 21, 2006

Fröpärm

Birgitta har full koll på sina fröer med hjälp av denna vackra pärm. I pärmen kan hon bläddra och drömma och enkelt se vilka fröer hon har.Birgitta berättar att hon tycker det ska vara tilltalande även "för ögat" under vintern -längtanstiden- innan den riktiga säsongen börjar. Den fina pärmen inspirerade henne också att göra egna fröpåsar.

Titta gärna i Birgittas fotoalbum och se vilka fina rabatter hon får till med sina fröer.

Fröpärmen är inköpt i Balkongbutiken i Sickla.

Du kan göra en egen fröpärm med hjälp av en helt vanlig pärm och fotofickor!

4 kommentarer:

Diana sa...

Gösses vilken smart idé. Jag som nu har ett helsika att finna min plåtburk med alla fröer i som jag skall ha med mig den 30:e på en fröbytar träff. Blir inte mycket bytande för mig inte om jag ej hittar den.

Linnea sa...

Hej!
Nyhittad läsare här, verkar vara en jättrevlig blogg! Du, jag har bara en liiten liten balkong, men vill gärna odla lite småblommor o mindre nyttoväxter (?) där i år, typ plocksallat mm. Har du några tips alternativt tips på sidor därman kan läsa mer om balkongodling? Tacksam för allt! Linnea

annelie sa...

Jag förvarar också mina fröer i burkar. Dock i kylskåp, för jag har hört att fröerna håller grobarheten längre då. Men pärmen var smart för ordningens skull. Kanske kan man stoppa pärmen i frysen eller kylen - om man har plats??

Linda sa...

Diana: Hoppas du hittar den!
Linnea: Välkommen! Du fick mig en idé om ett balkonginlägg. Det ska jag knåpa ihop snart!
Annelie: Jag har ju också min lilla frösamling i kylen. Men jag skulle kunna flytta ner dem till mitt trädgårdsförråd. Det är ganska svalt.