lördag, januari 28, 2006

Favoritmaten

Liksom resten av mänskligheten befann jag mig inne i Göteborg igår eftermiddag. Käket förtärdes på Mother India i Nordstan (man går ut förbi Intersport vid Scandic hotell). Där finns alltså världens godaste rätt. Åtminstone världens godaste kycklingrätt som jag nånsin ätit. Chicken Lassuni.

Mitt tips om ni råkar befinna er i Nordstan och blir hungriga och inte är sugen på:
  1. Hamburgare
  2. Pizzabuffé
  3. Åhlensmat
  4. Panpizza igen
  5. Texmex
  6. Kinesiskt
Så går ni och äter indiskt på Mother India. Och så väljer ni Chicken Lassuni. Minns ni nu L-A-S-S-U-N-I. Det är svårt att minnas alla konstiga namn.

"Kycklingfilé marinerad i vitlök, grön chili och kryddor, grillad i lerugn."

Är det nån som provat?

5 kommentarer:

:sericea: sa...

Ja det är super gott där!
Har ätit där flera gånger. Jag är iofs veggo men funkar ju jättebra med indisk mat, precis lika god, om inte godare? ;o)
Kul att du oxå bor i Gbg :o)

kramgo_72 sa...

Måste testa denna restaurang nästa gång jag kommer ner till Gbg!
Min syster bor där nere på Hisingen i ett fint gammalt hus. De hade massor med fruktträd i sin trädgård, men gallrade ur rätt rejält så de har bara ett par stycken kvar nu. Ingen av dom är intresserade av trädgårdsarbete eller har tid för det... *suck*

Kram

Virra sa...

Åh vad hungrig jag blev nu! Älskar indisk mat och annat kryddstarkt. Sambon verkar tyvärr ha känslig mage och bojkottar vår Indiska kvartersresturang, men jag brukar köpa med mig hem ibland *gott*

Annela sa...

Nej, inte ännu, men det lär inte dröja länge efter sin beskrivning. Kul med en Göteborgare till OCH trädgårdsintresserad!!!

Linda sa...

:sericea: Kul att du också hittat Mother India. Jag har alltid varit nöjd efter att ha ätit där. Docks lutar golvet nåt grymt på övre plan så man kan bli lite yr! Kul att du också bor i gbg :-)

Kramgo: Av nån anledning brukar man ofta hamna i Nordstan och Mother india kör godaste maten helt enkelt! Suck, hur kan man såga ner träd av bekvämlighetsskäl. Vi får hoppas de var sjuka. Det är ju ganska vanligt att fruktträd är det.

Virra: Jobbigt att ni inte gillar det båda två :-/ Hoppas ni har bra restauranger på nya stället!

Annela: Ja, visst är det ;-)