fredag, januari 20, 2006

Fler trädgårdsbloggar

Nu börjar trädgårdsbloggarna ploppa upp som lökar ur marken! Jag visste väl att 2006 skulle bli trädgårdsbloggarnas år! Jag har lagt in de som jag hittat (och som uppdaterats senaste månaden) i listan till vänster. Det ska bli intressant att följa rutinerade trädgårdstokar som Hannele, MiaMi (kolla frösamlingen!) och Svante (en specialistblogg). Och Diana som jag stött på hos Odla. Jag hoppas du kommer att hitta ett bloggverktyg som passar dig! Optimistic Gardener är en trädgårdsblogg som funnits ett tag, men jag har faktiskt inte kommit mig för att läsa den. Jag är tyvärr för slö för att läsa på engelska :-o Men det är ett hett tips.

Keep on blogging!

4 kommentarer:

Virra sa...

Tack så jättemycket för länktipset! Tyvärr verkar det som mycket är stängt på söndagar. Men muséumen är öppna, så Designmuseumet är spikat i planeringen.

Diana sa...

Tack Linda för dina varma ord och länken. Jag har bestämt mig för att stanna men att jag kör mina mer avanserade saker på msn som jag redan har startat förra året, så jag kommer att ta del lugnt här och försöka lära mig denna blogg innan jag börjar bli lika avanserad som du är :-)
Kram
/Diana

Linda sa...

Virra: Hoppas ni fick en bra dag i Helsingfors!
Diana: Vilken är din msn-adress då? :-)

Gunnel sa...

Säkert har du rätt i att bloggarna ploppar upp som svampar ur jorden på rätt ställe efter lagom regn!
Har också en blogg med mycket trädgårdsbilder så du är välkommen att titta inom i en skånsk gammal trädgård.
Hittade dig via Google.