söndag, december 04, 2005

Hallen före och efter

Jag vet att jag har svåra problem att hålla mig till ämnet. Det händer liksom inte så mycket med trädgården just nu. Borde döpa om detta till Lindas hem- och trädgårdsblogg :)

I helgen fick vi ett ryck och gjorde en grej som verkligen gav resultat. Annars är det mest att vi river och slipar och gör andra tråkiga saker (klinkra golvet i källaren hinner vi för övrigt inte göra innan jul, det är bäst att inse). Vi målade om hallen! Väggarna i hallen har haft en obehagligt grön färg, som inte gör någon glad. Usch och fy. Kolla:

Vi hade över lite färg och spackel från lägenheten och så köpte vi ytterligare en hink av Biltemas Savann-färg samt en roller. Vi la ut 100 kr i helgen. Och så här blev det:

Vi tog bort hallmöbeln och spegeln som hörde till huset och bytte till en Ikeabänk och en spegel vi haft sedan innan. Ungefär allt vi äger kommer antingen från Biltema eller Ikea. We like. Hallen är väldigt smal, därav påshyllorna. På högra sidan om den högra bilden är en vägg med krokar. Det är så smalt att det nog skulle kännas för trångt för en hatthylla.

Det som får fixas vid ett annat ryck är att måla om panelen och listerna.

5 kommentarer:

AnnicaB sa...

Jättefräscht! Så ljust och luftigt det blev.
Vi har en minivariant till hatthylla. Du kan kolla här:

http://annicanu.blogsome.com/2005/10/16/apropa-hall/trackback/

Liten (ca 30x30) men tar faktiskt en hel del mer än man tror. Jag tycker själv att den är skitnygg ;)

Husmusen sa...

Jättefin förändring!

FinaM sa...

Tänk vad man kan göra med lite färg! Jätte fint!

Camilla sa...

*tummen upp* Det blev ju jättefint :D

Linda sa...

Det var jätteskönt att det blev av. Färgen har framkallat kräkningar! :)