söndag, april 08, 2007

Tillfälligt avbrott



9 kommentarer:

Rosengeranium sa...

Man får se på den ljusa sidan; snöstorm är en god ursäkt för en kopp varm choklad, och dina bilder är jättesnygga!

Anonym sa...

Samma här!! Lite lustigt =) Men vi får väl hoppas att det inte blir långvarigt... Vad fint det är i dina korgar!!! Är det den lilla korgen du köpte på Ikea! Fast nu kan jag inte se dina Penséer.... Den skulle jag mycket väl kunna tänka mig att ha hos mig med Förgätmigej tror jag, såg krukor på Kålltorp idag i en korg med handtag - så gulligt....

Lindas trädgårdsblogg sa...

rosengeranium: Ja, nu håller man sig helst inne. Det hade hunnit bli lite skumt så jag lyckades inte med skärpan på pilkorgarna. Men men, the message is clear...

lotta: Det skulle väl komma bölja nästa helg var det någon som sa. Ja, jag är jättenöjd med korgarna. Pil är så vackert!! Jo det stämmer, lilla korgen är köpt på Ikea. Skulle vara fint med rosenbräcka också. Ha det fint!

Anonym sa...

Magnolian.. behöver inga ord.. kan man se något finare....?

Lindas trädgårdsblogg sa...

åsa: Sorg, inatt blev bladen bruna. Den gillar inte kylan! Men det är många knoppar kvar. Jag hoppas den lugnar sig och kommer tillbaka när nattfrosten lagt av.

Anonym sa...

Brrr...
Trist med snö.
Vi får hoppas att det var den sista för den här säsongen...

Anonym sa...

Usch och fy! Jag hoppas det är över till imorgon för jag har inte hunnit med så mycket trädgårdsarbete som jag hade önskat i helgen.

Men bilden med magnolian och snön är ju jättefin, kontrast!

Lindas trädgårdsblogg sa...

ronja: Nä, nu är det i af inga minusgrader på den närmaste femdygnsprognosen!

karin a: Jag har inte heller gjort det som jag hade tänkt. Jag har t ex inte orkat gräva nåt mer som synes, fick andra ärenden. Det verkar inte bli minusgrader i natt, peppar peppar.

Anonym sa...

Snygga bilder, visst var det snopet med snö..