måndag, april 02, 2007

Antikt på mässan

Det fanns några antikhandlare på mässan som sålde både gamla trädgårdsmöbler samt porslin och prylar som passar till glasverandan. En riktigt mysig monter som jag fotograferade var Sjöbodens Antik & Kuriosa från Hudiksvall.

5 kommentarer:

karin a sa...

Åhh, kul att du varit så flitig med kameran! Verkar vara många som var nöjda med mässan i år!? Ska studera bilderna lite närmare senare ikväll...

anneli sa...

Nu har jag ägnat en lååång stund till att kolla in dina inlägg från Nordiska Trädgårdar, oj, vad roligt att se saker med andras ögon.
Flitig med kameran har du varit också! Såg att du vann biljetter från Cult Design! Jättekul! Jag håller också på och jobbar med ett inlägg, men jag har tappat sugen lite vad beträffar bloggande, jag har råkat ut för nån galning som fulpingar min blogg på snusksidor - inte kul.
Sköt om dig och Glad Påsk om vi inte hörs innan!

Maria sa...

Va kul att få se från mässan- när man inte kunde närvara själv. Många trevliga och inspirerande montrar verkligen!! Jag får nöja mig med vårmässan på Arcus i maj.

Linda V sa...

karin a: Ja, det var tydligen större i år. Visst var det mycket folk, men jag tycker inte det var så vansinningt trångt. Jag har varit på värre mässor. Det var långa köer för mat där vid lunchtid. Jag har förresten lite fler bilder att visa.

anneli: Usch vad trist, jag läste om det på din blogg :-( Ska bli kul att se vad du hittade på mässan! Glad påsk!

Maria: Arcusmässan är ju inte så dum den heller! Men inte lika nischad som den här. Dlad påsk!

Linda V sa...

Glad påsk!!!