måndag, april 02, 2007

Fint till balkongen från mässan

Jag känner mig som en bloggspammare och jag förstår om det är jobbigt att hänga med och läsa allt. Det är bara så att jag har svårt att spara på material. Jag kör på i den takt jag har tid och lust!

Nu ska jag visa några av de balkonger som visades på mässan. Först och främst. Hade jag en balkong skulle jag snegla på fuskgräsmattor med bellis i. Jag tycker det är så himla sött! Finns att köpa hos Inreda.com. Det blir tyvärr rätt dyrt, men man kan ju ha en liten matta bara. IcaKurirens visningsbalkong Tutti Frutti använde sig av bellismatta tillsammans med en kruka riktig bellis. Missa inte tomten!Deras balkong var en riktig färgexplosion som jag gillade väldigt mycket. När jag skulle rösta stod det mellan denna......och Haga hälsoträdgård. Hälsobalkongen var en lugn och skön balkong som gick i grönt. Växterna hade ludna blad och allt var väldigt harmoniskt. Jag röstade till sist på den för jag kände att jag ville bara lägga mig i fåtöljen och vila. Den vann också hela tävlingen.Har man en meter extra på balkongen så använder man den till ett litet planteringsbord. Jag ska själv ordna ett litet planteringsutrymme ute den här säsongen. Det fanns fler balkonger, men den här är den sista jag visar. Den kallades Drömfångaren och det var det nystartade företaget Blom & Balkong som gjort den. Kolla den smarta balkonglådan där du kan odla i etage. Det är ett företag som heter Vertical Garden som gör den. De har specialiserat sig på produkter för balkongen som sparar utrymme.
Du kan läsa mer om visningsbalkongerna här.

2 kommentarer:

karin a sa...

Jag tycker det är jättekul med alla dina biler från trädgårdsmässan! Jag hoppas ju på balkong snart så jag tar och sparar länkar mm. i en ny mapp i favoriter. Vertival Garden hade ju en del smarta produkter, som gör att man kan odla mer. :)

Johanna sa...

Va roligt att få se bilder från mässan! Va mycket fina balkonger!