lördag, maj 20, 2006

Dagens projekt

Idag har jag häftat markduk i pallkragarna, men hann inte fylla dem med jord. Dagens stora projekt tog svärmor med sambo itu med när de började riva hönsburen (här är en bild från tidigare i vår).
Jag funderar på att sälja hönshuset på Blocket. Å andra sidan lär man behöva en gaffeltruck för att kunna lyfta upp det på ett släp... så vi kanske måste riva det. Nå, det får stå kvar så länge. Jag lär ju inte bygga nåt växthus i år. Katterna tyckte huset var väldigt intressant! I marken runt hönsburen hittade vi ytterligare ett antal med cementplattor (till vänster i bilden). I hönsburen växte åtskilligt med hallonsnår och ogräs. Jag började därför rycka ogräs och fortsatte längs med hela muren.

Och det syns ju inte alls på bilden. Men kanske ni kan ana högarna som ligger på gräsmattan Kirskål, kirskål, kirskål. Jag hittade en massa perenner längs muren, bl a akleja, liljor och funkia.

Oj, vad jag vill ha en röjsåg. Bakom tomten växer bara sly, sly, sly. Det skulle kunna bli så himla fint om man tog bort slyn. Jag hoppas jag får mig för att hyra en till sommarn när jag har mer tid.

Till sist en bild på de fantastiska primulorna. De har blommat länge nu!

1 kommentar:

maloppa sa...

Himmel va du hunnit med mycket medan jag roat mig på Liseberg hela dagen. Alltså ser min trädgård likadan ut som den gjorde igår *suck*, men man måste ju umgås med barnen ibland också så de inte tror jag flyttat....