söndag, maj 07, 2006

Primula

Här är några av mina vivor. Jag har inte kollat upp vad de heter, men skulle ni veta så får ni gärna kommentera! Den första är i alla fall gullviva. Kolla vad fin forsythian är där borta i bakgrunden!

5 kommentarer:

Linda K sa...

jag börjar misstänka att du antingen bor utomlands eller att du smyger runt och blåser varmluft med hårfön i trädgården! :D

Hannele sa...

Våren är en härlig tid! Här i Göteborg har vi det finst nu, men på vårt betg har tulpanerna int eöppnat sej ännu.

maloppa sa...

Såna där lila har jag också, även ljusgula med samma form fast jag vet inte vad de heter. Jättesöta och kommer upp på samma plätt i år igen. Vet därför inte om de frösår sig eller om de är perenna, helt underbara är de i allafall.
Den värmen vi använder oss av här på väskusten kallas sol, har inte prövat med hårblås ännu *ler*. Hoppas värmen äntligen nått hela landet så alla kan njuta av våren!

Linda sa...

linda k: Äsch, det är mest ogräs som växer, och sen nån enstaka ensam blomma här och var! :-) Men ni har väl grönska nu också eller?

hannele: De kommer de kommer :-)

maloppa: Jag såg på väderleken i morse och det var ett enda stort H över hela Skandinavien och det skulle vara varmast på Västkusten och i Norrbotten! Vivorna är en ny bekanskap för mig. Det är så roligt med alla växter som kommer så här tidigt på våren.

Snäckan sa...

Åhh, så söta de är!!