måndag, maj 01, 2006

You´ve got mail

En av de där filmerna med Meg Ryan och Tom Hanks har gått på TV4 Film nu ungefär varje kväll. Så ofta att jag blivit lätt irriterad. Men eftersom jag aldrig sett början och jag igår råkade slå över precis när det började så fastnade jag och så såg jag den ända till slutet. Så det kan gå. Historien kan man ju tycka vad man vill om, men visst är miljöerna härliga! Jag tänkte på Lantliv-Anna :-)

Tyvärr hittar jag ingen bild där man ser hur hon bor, typ bara den här, men det är i alla fall kantstött och lapptäcken och allmoge och böcker. Vill ni ha lite inspiration kan ni kolla filmen. Blommorna är också viktiga.

Och Meg Ryan har den snyggaste frisyren. Alltid. Och söta kläder hade hon också. Så... bibliotekarie. Men inte alls som Linda K.

6 kommentarer:

Lantliv sa...

Hej Gumman!

Vad rart av dig att tänka på mig!! Dessutom tänkte du rätt, vår kära Meg hade en fantastisk lägenhet och miljöerna är såå underbara!

Frisyren ja, jag försökte så många gånger att få till den. Vet inte hur många frisörer jag trakasserade med bild och allt. Men det gick ALDRIG att få till.

Vad spännande med balkonglänkar - må kika!

Kram på dig!

Linda sa...

Jag förstår inte vad det är med mig, men jag har inte gillat den stilen på många år, men sen din blogg började är jag helt såld! :-D

Jag har också försökt en liknande frisyr, men jag har typiskt nordiskt jättetunt hår!

Ha en fin första maj! Kram!

Nilla sa...

Jag gillar Meg Ryan!
och hennes frisyr
...och hennes lägenhet
och hennes prästkragar
;-)

Linda K sa...

tack gulle, jag är smickrad :D

Lantliv sa...

Hej Linda!

Det är knäppt med inredning. I vår förra lägenhet var det mullvadsbrunt och 50-tal som gällde. När jag klev in i den här lägenheten kändes helt plötsligt vita möbler och lantlig sommar helt rätt!! Jag som alltid hatat vita möbler...

Undrar om det är nån sjukdom?! :)

Linda sa...

nilla: Hejsan! Ditt nick känner jag inte igen. Välkommen :-)

linda k: :-D

lantliv: Eller så är det livet. :-)