torsdag, maj 04, 2006

Utflykt till Gekås i Ullared

Det kändes lite tungt att dra direkt från jobbet utan att passera Magnolian, men idag hade vi bestämt att åka till Ullared! Tips:
  • Åk aldrig dit på en lördag
  • Eftermiddag och kväll brukar funka bra
  • Kolla igenom förråden så ni vet på ett ungefär vad ni behöver
Å andra sidan är allt så billigt så det kanske inte är någon katastrof att köpa en flaska grönsåpa extra trots att man har fyra hemma.

Min kompis H var med (samma en som varit med till Tjolöholm och Liseberg, suck vad jag drar med henne på grejer!). Hon har bott i Göteborg i många fler år än mig, men aldrig varit dit. Hon var kanske lite... misstänksam! Men nu efteråt så är hon såld! "Jag sparade in hela resan på... BEHÅN!" :-D Ojojoj så många fynd vi gjorde! Jag köpte bland annat ursöt partyklädsel till en fest i morgon (å nej, kommer att vara från Magnolian i morgon också!).

Vad jag inte räknat med var att jag skulle trädgårdsshoppa. Tyvärr hamnade jag inte på den avdelningen förrän 10 minuter innan vi skulle dra till kassorna, så jag fick göra blixtsnabb kommandoshopping:

Jag bara ryckte åt mig utan att kolla priser eller kvalitet. Det dör kanske på direkten?
  • 25 st Rosa gladioluslök 21,95 kr/påse
  • 3x2st liljor Asiatic 21,95 kr/påse
  • Rosplanta Queen Elisabeth 39,95 kr
  • Rosplanta Pernille Poulsen 39,95 kr/st
  • 2 galvaniserad gräskant 89,95 kr/st
När det gäller rosorna så gick jag så klart på färg! Nu ska jag kolla upp vad det är för typer :-)

3 kommentarer:

Camilla sa...

Jag tror inte det dör på en gång.. Jag har köpt lökar där tidigare och dom växte och blev fina.. :)

Visst är det kul på Ge-Kås.. Brukar åka dit en gång om året och shoppa allt från kläder till bordslampor :D Hade dom mycket trädgårdssaker där nu?
Vi brukar alltid åka dit till vintern.. så jag vet inte alls hur sortimentet ser ut på våren/sommaren..

Linda sa...

Nja, mycket är väl att överdriva, de hade grästtrimrar och häcksaxar, verktyg och sånt. Sen hade de en del krukor, en del fina. De hade lite rottingamplar och rottingkanter till rabatterna. En del spaljéer (29 kr för en meter). Och sen lite lökar, dahlior, frön och rosor (4 sorter?). Men som sagt, det var lite stressigt. Jag stannade för länge bland kläderna!

maloppa sa...

Va bra, då ska jag börja med den avdelningen när jag ska dit nästa vecka. Är ute efter fina, stora o helst billiga krukor, hoppas jag hittar några där.