måndag, januari 10, 2011

Elmer är 9 månader


Elmer blev 9 månader idag! The grej of the day är att trä ringar på pinnar!

Har skrivit lite om utvecklingen de senaste dagarna: om ätandet och om att stå och stapla klossar. På sista bilden kan man se flingorna i munnen, fem tänder har spruckit fram. Elmer älskar våra katter och blir alldeles till sig när de är i närheten. Idag har han börjat säga ka-ka-ka när katterna varit nära. Annat som hänt senaste månaden är att jag slutat amma. Skulle dock önska att han slutade vakna om nätterna också... men nu har jag ökat på maten under dagen så jag hoppas det ordnar sig framöver.

Han sover två gånger på dagen, oftast ett längre pass runt lunch och så ett kortare vid fyra. Fast det är lite olika. Igår var vi på tvillingträff och då sov han en halvtimme i bilen bara och var vaken och på toppenhumör fram till han var påklädd och vi skulle åka strax före fyra. Han har svårt att sova när det händer nåt runtomkring, där skiljer han sig från brorsorna... På nyårsafton somnade han inte förrän halv tolv :-o

Bäst att lägga sig, från och med i morgon bitti är jag själv med alla pojkar fram till och med fredag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Full konsentration, och glädjen över att klossen kom på plats. Gud så söööt han är!. Vilket charmtroll. Grattis 9 mån. Kramizz Lisa.

Vikkan sa...

9 månader allredan. Vart tar tiden vägen?

Jodu, han var pigg och glad under tvillingträffen det må jag säga. Urgullig med sina små hårtofsar.

Ser fram emot att ses snart igen!

Kram Vikkan

e sa...

Vilken sötnos! Och duktig som kan stapla klossar och trä på pinnar redan! Flora är mer iakttagartypen. Idag när hon fick gå loss på en semla satt hon lääänge och petade försiktigt och lite skeptiskt innan hon kom loss ;-)