torsdag, oktober 19, 2006

Gilla...

...när det finns ett till synes fint trägolv under den fula plastmattan!
Eländesväggen är målad, listerna är målade, garderobsdörrarna är målade. Nu ska golvet fram. På lördag måste jag ta en tur till tippen.

7 kommentarer:

Anneli sa...

UNDERBART!!! Visst är det som att få en present när man hittar sånt här?
Grattis!! Och jag visste att du skulle greja eländesväggen:)

lotta sa...

När vi köpte vårt hus fanns det en snuskig plastmatta på golven och under den fanns det helt underbara trägolv! Gissa om att man blir glad. Va duktigt du är som kämpar med renoveringen, jag samlar kraft till att måla om matsalen på novemberlovet....

Jessica sa...

Hej!
Kikar in hit via "Ett annat hus". Vad roligt att hitta en ny sida med massor av heminredning/trädgård.
Hmmm... En annan fråga; hur har du lyckats lägga in dina inlägg i kategorier? Jag menar, jag använder också blogger men har inte sett den funktionen...?
I alla fall, nu skall jag kika vidare hos dig. ha en bra fredag!
//Jessica

Moni sa...

Oj vilket fynd!
Jag älskar såna där golv! Lyckos er! :)

Anna sa...

Jag tycker absolut att ni ska åka till Madeira. Det är ju inget direkt ligga på stranden hela dagen- ställe, utan mer utflykter och upplevelser.

Ha det

Linda sa...

anneli: Visst är det lycka när sånt händer! Och DU, gissa om jag haft dina ord i bakhuvudet när jag jobbat med väggen, "slät som en barnrumpa". Du satte lite press på mig! ;-) Nåja, ambitionen tröt lite och väggen blev inte alls perfekt till slut. Den är till och med bubblig på några ställen.

lotta: Jag har varit med om tvärtom, jag renoverade en gammal lägenhet och hoppades på ett spännande golv under och det var bara cement! Så det här gjorde mig riktigt glad. Tyvärr tror jag inte på lika fina golv under i de andra sovrummen för dessa rum kom till vid en utbyggnad på 60-talet. Lycka till med matsalen i november!

jessica: Hejsan! KUl att du hittat hit! Mina kategorier är sådana blogginlägg jag gjort själv som jag kan gå in och uppdatera med länkar till de blogginlägg som passar till respektive inlägg. Dock blev det så jobbigt så jag har inte uppdaterat på månader. Men nu kan man gå över till Blogger beta och få kategorier där. Jag är i valet och kvalet att testa!

moni: Ja, visst är den typen av golv så himla fina!

anna: Skulle vara en bra ersättning till skidsemester i fjällen! Dvs naturupplevelser och fysisk aktivitet (fast vandring istället för skidåkning). Jag är riktigt sugen på att åka! Tack för tipsen på vad man kan besöka. Vi får se hur det blir!

Lantliv sa...

Men gud sån tur du har!!! Jag önskar att det kunde ligga ett sånt fint trädgolv hos oss i stället för den envetna betongen...