onsdag, oktober 11, 2006

Hemmabio

Vi är med hemmabio! K har köpt nån liten pinal då och då under några månaders tid och vips så har vi ett komplett system. Ljudet kommer från alla håll och jag undrar vilken film som ska inviga vår lilla biograf! Förslag?!

PS. I måndags var jag på riktig bio för första gången sen flytten. Det är ju inte heller dumt faktiskt. Efter bröllopet var mycket stark. Rekommenderar.

7 kommentarer:

cia sa...

jag har funderat på att hyra heartbreake hotell i helgen.
Helena Bergström och Marita Lundkvist är ljuvliga skådespelerskor

annelie sa...

Filmen Ray Charles skulle säkert göra sig bra i er hemmabio med all häftig musik. Dessutom är filmen riktigt bra gjord och välspelad.
Men... jag såg bara en tredjedel av filmen, sedan var jag tvungen att gå för att alla knarkscener var så äckligt realistiska... och historien var så sorglig...
(Men R tyckte att filmen var ljus, för trots heroinet lyckades han producera fantastisk musik, bli rik och världsberömd och han lyckades även med att sluta knarka, vilket många heroinister inte klarar av...)

Så, egentligen en riktig höjdarfilm, om man inte är så blödig...

Hannele sa...

Efter bröllopet är fin, du ska även se Lavendelflickorna. Kärringen därnere är nog också bra, premiär på riktig bio i morgon.

Anneli sa...

Inte för ljudets skull, men ändå: -Il Postino. Min absoluta favoritfilm, alla kategorier.

Trevlig helg Linda! :)

AnnicaB sa...

När vi skaffade hemma-biosystem så såg vi om en film på DVD. Sagan om ringen. Det är ENORM skilland med surroundsystem eller utan :) Vi såg aldrig filmen på bio och undrade faktiskt vad allt tjat om den gällde - men efter bioljudet - så fattade vi :)

Linda sa...

Hej alla! Tack för alla filmtips! Vi får se vad det blir, förmodligen någon osedd filmfrån bokhyllan! Trevlig helg!

Petra sa...

Den enda rätta - dansk Bier film som får en att må gott! Hysteriskt rolig ibland och med en usel Rafael Edholm som dansk italienare.