söndag, oktober 08, 2006

No more insynsskydd

Idag har jag fortsatt att beskära buskpartiet mot cykelvägen. Oj, oj, OJ. Nu är det fri insyn in på gården. Men ordningen är säkert återställd nästa höst igen, men just nu känns det väldigt tomt. Får visa bilder en annan dag. Det jobbigaste återstår, att göra sig av med grenhögarna. De är ENORMA.

5 kommentarer:

Anneli sa...

Dags att köpa en fargomaskin? ;) -Kommer du ihåg?

Minna sa...

Linda jag tänkte på dig igår när jag var ute i trädgården... jag skulle nämligen sätta på mig mina trädgårdsvantar... men så var den ena helt mögglig... det var alltså så pass länge sen jag var ute i trädgården, så den ena hade hunnit hinna möggla. då tänkte jag: det här skulle Linda veta!
Hahahah!!!

Hannele sa...

Flitig du har varit! Tur att det är gratis att åk till Återvinning, jag har slutat att ta hand om allt själv i vår lilla trädgård, dom gör det bättre.

Linda sa...

anneli: Äsch, dom tjockaste får bli ved. Vi har ju en minifargo som funkar på kvistarna! Jag ger det någon timme så man har lite flis, resten får vi nog köra iväg.

minna: Minna! Jag är helt mållös! :-o

hannele: En av grannarna gick förbi och jag sa lätt uppgiven att jag inte visste vad jag höll på med. Hon sa glatt, "jag vet precis vad du håller på med, det är kul att röja!" Faktiskt sant. Det är himla kul! Mindre kul att ta hand om :-)

AnnicaB sa...

Det blir ju så BRA när det är klart. Även om det ser stubbat ut. Allt blir så grönt och skirt nästa säsong. Jag ÄLSKAR min grensax, sekatör och japanska grensåg :) Mina bästa polart typ - är väl bara stora spaden som används flitigare när (till att gräva rosgropar).
Håller precis på att ansa alla träden - några veckor sent för att vara JAS - en bit in i O en så här varm höst borde gå fint :)Skall ta äppelträd nr 2 efter jobbet idag - om det inte öser ner.