lördag, mars 03, 2012

Äntligen lördag!

Solen skiner över frostig trädgård... Kan det tänkas bli en sån där härligt solig, vårlik dag?! Hoppas på några timmar ute idag. Kanske man skulle städa upp på altanen? Sopa grus från bron? Klippa ner några rabatter? Skörda den sista purjon och skörda den första jordärtskockan. Vi får se! Livet med tre små barn gör att man inte ska för stora förhoppningar att hinna det man själv vill.


Nähepp. Nu ska jag äta frukost!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder! Och jag känner igen det där, ingen idé att planera för mycket utan välkomna alla oförutsedda saker som händer när man har småbarn i huset. Här i Skåne lyser solen och jag ska åka och köpa kogödsel, tjoho! :) Kram Hanna

Nillas Trädgård sa...

Vackra bilder... hoppas att du får lite egentid iallafall.
Ha en fin dag!

Sandra sa...

Hejsan! kul att hitta till dig. Jag har också småbarn i huset, 4,5 åring och 3,5 månaders pojkar så jag håller fullständigt med om att man inte kan planera alltför noggrant minuterna i trädgården ;)

-ha en skön helg!
kram sandra

Ika sa...

Visst fick vi en underbart härlig solidag lördag!

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Ja med småbarn får man vara nöjd med det man faktiskt får gjort. Och lära sig njuta av det :-) Skörda purjo coh jordärtskocka låter helt overkligt för mig här upp i snön, men nu har vi ändå fått några dagars takdropp, så det går åt rätt håll.

Låter kul med eran "trädgårdshjälpen", bra sätt att få nåt gjort!

De trädgårdsdesignkurser jag har läst är på Trädgårdsakademin. De jag läst har varit helt på distans och jag tycker det har funkat jättebra.

Ha det gott!
Annika

Linda V sa...

Jag hann nästan städa på altanen (fick faktiskt hjälp av mina hjälpredor) innan det var något mer intressant någon annanstans, resten av förmiddagen spenderades på gatan med trehjulingar och annat. Sen blev det lunch och sen handla och sen var den trädgårdsdagen förbi! Fick i alla fall köpt lite penséer!