torsdag, augusti 10, 2006

Shoppat

Vi var på Rusta igår och de hade solcellsdrivna lampor för 35 kronor styck. Såg sen att även Jula har liknande för nästan samma pris. Det är verkligen beckmörkt på baksidan, ska bli intressant att se om de duger. De ska laddas i två dygn innan man har igång dem, så vi funktionstestar dem i morgon kväll.Sen köpte vi också ett sidoställt växthus för halva priset. Jag kan dock inte hitta den på webben, kan de ha tagit bort dem? Ska inte montera upp den förrän det är dags för frösådderna i vår.

3 kommentarer:

AnnicaB sa...

Du måste rapportera hur ljuset i lamporna blir. Jag är inne på sådana men maken påstår att det alltid är väldigt gult ljus, och inte så starkt. Jag väntar med spänning :)

Linda sa...

annicab: Jo det står att det är gult ljus. Jag tror det bara kommer att bli lite lätt ledljus. Vi har ingen ström dragen på baksidan så det här var det enklaste vi kunde göra för tillfället. Jag ska givetvis rapportera om de är något att ha!

lotta sa...

Jag har 3 lampor och de är bara ett gult litet ljus, de lyser inte upp utan är som en "markering" men det är ju inte becksvart i alla fall :)