lördag, augusti 12, 2006

Nytt husdjur

Jag sitter och kollar på TV om kvällarna och kan inte låta bli att titta ut genom fönstret varje kvart och se om han fortfarande mår bra. Jag är sååå förtjust i mitt nya husdjur!! Visst är han näpen! Lite på språng så där.

Jag trodde inte jag kunde bli kär i en trädgårdsprydnad :-)

Äntligen hittade jag också ett växtstöd som var okej. Det är verkligen tomt i affärerna. Tyvärr är den feldimensionerad till hur min New Dawn ser ut denna säsong. Jag hoppas den fyller ut nästa sommar.Ha en bra helg!

12 kommentarer:

AnnicaB sa...

Gullig kanin :) VAR hittade du ett så fint blomstöd? Hur högt är det? Sådant skulle definitivt kunna få plats hemma hos mig (på mer än ett ställe...)

Linda sa...

annicab: Jag köpte både växtstödet och kaninen på Solhaga Garden Center i Kungsbacka. Den fanns i flera storlekar, det här var den största och kostade 225 kr. Förresten så hade de Buxbom Faulkner, plantor på ca 30 cm för vad jag kommer ihåg 30 kronor. Eller var det 49 kr? I alla fall var det långt från 249 kr! De var inte färdigklippta, men det fixar du ju själv :-)

maloppa sa...

Var glad att det är en betongkanin, antingen är det en hare eller en av våra kaniner som var på rymmen nyligen, som stubbat mitt italienska darrgräs som var så fint *snyft*. Även clematisen fick sig en klippning tidigare i somras....

AnnicaB sa...

OK. Får se om jag kan ta en tripp till Kungsbacka :) Faulkner finns som häckplantor till helt OK priser. Det är Polar och Kiruna som är svindyra :) På Hortogreen hade jag tänkt beställa 10-packsbuntar till våren av Faulkner.

Lotta sa...

Åh vad jag gillar ditt växtstöd, ett riktigt fynd, det hade jag vela ha till mina björnbär - det är bara så långt till Kungsbacka men om det regnar i morgon.... hade de många kvar?

Lotta sa...

P.s Kaninen var jättecharming d.s

Linda sa...

annicab: Aha, då fattade jag fel förut!

maloppa: Aj då, sånt är så ledsamt *medlidande* Min är nog ganska harmlös ;-)

lotta: Jag tror Garden centers har lite bättre utbud än typ plantagen och Blomsterlandet. På försommaren såg jag flera fina på Mölnlycke garden center men då var jag inte redo att shoppa och de var nog dyrare också vill jag minnas. Hade jag haft en svets hade jag nog gjort en egen :-)

Ronja sa...

Vilken liten sötnos! Jag har också drabbats av en trädgårdsprydnadsattack. Köpte en figur som sitter och håller armarna runt de uppdragna knäna. Den ser avslappnad, eftertänksam ut. Jag kunde inte motstå den så den sitter numera i en av mina rabatter...
Allra helst hade jag velat haft ett 'spegelklot', men jag hittade inget. Är dock inte så jättebesviken över det...

Moni sa...

Kaninen är ju skitsöt! Passar perfelt in i lummigheten i din trädgård!

Linda sa...

Ronja: Den måste du fota och visa!

Moni: Trädgården var liksom inte hel innan ;-)

Helena sa...

Supersnyggt växtstöd. Ser ut att passa mycket bra ihop med rosor.
Rabatten med kaninen är jättefin! Jag var sugen på en sådan kanin ifjol men de hade även grodor i samma utförande och jag köpte en sådan. Jag tycker i alla fall att det verkar som en sådan där man kan ana teglet inunder och samma slags grå/gröna beläggning.

Jag vill i så fall komma med en liten förmaning och det är att ta in kaninen innan det blir ordentlig frost. Det gjorde inte jag (trodde att den kunde stå ute under vintern)Men när det väl började frysa och grodan var blöt så sprängde frosten bort delar av beläggningen så teglet kom fram. Det ser ut som den drabbats av nån fläcksjuka. Trist! Jag har tänkt försöka måla den på något sätt men det har inte blivit av i sommar.

Linda sa...

helena: Det har jag faktiskt tänkt på, hoppas jag bara kommer ihåg det lite senare i höst. Vill gärna att den står framme så länge rabatten är fin!