torsdag, augusti 10, 2006

Inte mycket blir gjort

EM sabbar all arbetsmoral. Vaknar till förmiddagssändningarna. Kollar och käkar frukost. Sen kan man göra nåt nån timme innan kvällssändningarna sätter igång. Och är det 30 grader ute och inne på eftermiddagen så väljer man inte gärna att slipa väggar inomhus. Jag kommer ingen vart i gästrummet! Idag regnar det och är allmänt sämre väder och borde vara lite effektiv.

Nå igår, gjorde jag lite pyssel i alla fall (förutom att jag planterade om tomaterna). Petade ner buxbomsticklingar i sandblandad jord.

Malde ner två stora högar med grenar. Här ligger tre mindre björkar, en mindre ek, massor av forsythia, rosentry och syren. Otroligt. Fast det tar sin lilla tid. Drygt två timmars jobb.
Förresten tog vi en sväng till stan i tisdags. På eftermiddagen passerade vi ticnet-tältet på Heden, vi tänkte köpa en biljett. Då FICK vi en gratis biljett till kvällens tävlingar. Så vi såg Carolina Klüft vinna sjukampen. KUL! Biljettera är svindyra (man får verkligen tänka efter vad det är man skulle vilja se), så det var riktigt roligt att få heja utan att betala. Bra med fulla läktare!

7 kommentarer:

Camilla sa...

Men! Vilken lyllos att få en biljett gratis.. Ni valde ju en bra dag också.. :D

AnnicaB sa...

Skulle också vilja ha en kompostkvarn.... Så fin mull det kommer att bli så småningom. Lyllos dig. Och så har du buxbom också! Hmmmm. Det ligger i vårens plan att köpa buxbomsplantor att rama in framsidans perennrabatt med! Fast jag får köpa sorten "Faulkner" då min zon är lite mer grym än din :)

Linda sa...

camilla: Ja det var en härlig kväll!!

annicab: Vi får se om de rotar sigg. Sticklingarna har legat i en hink med vatten kanske för länge. Man ska väl helst peta ner dem direkt. Jag har ingen aning om vad jag har för sort!

Anneli sa...

Vad har du för typ av Fargomaskin!!?? Mala ner en ek?

Linda sa...

Anneli: Nå int var det en stor ek! Min maskin klarar bara 38 mm (ok, det går tumma lite om man fiskar grenen upp och ner).

Hannele sa...

Sonen fick också gratis-biljett, men han fick jobba för den; klockan fyra spelade han klarinett på pausen med Vikingarna, han satt alldeles bakom Carolina Klüft.

Linda sa...

hannele: Oj, det måste jag ha missat. Det hände nog innan jag kom dit? Ikväll borde man vara där, måste bli en fantastisk kväll!