onsdag, april 04, 2012

Jordärtsskockor med posten

Minns ni att jag skördade jordärtsskockor för ett tag sen? Tyra med den fantastiska bloggen Köksträdgården gjorde precis samma sak den dagen. Hennes skockor är röda och hon hörde av sig om jag ville byta. Klart jag ville, vad roligt! Kolla vad som kom med posten:
Nu är jag nästan redo att sätta ut dem i trädgården. De ska få plats brevid pallkragarna intill Gunnebostängslet, kolla bilderna i förra inlägget. Det ska bli spännande att se hur det växer!

Bild: Bonnier Fakta
Ni missar väl inte att Tyra har skrivit en bok om sin köksträdgård, Året i köksträdgården. Den följer hennes arbete i köksträdgården månad för månad och är tänkt som en handbok som får vara med i trädgården, med mjuka pärmar och plats för anteckningar. 158 kr på Adlibris känns som ett toppenpris också! Måste få iväg en bokbeställning, det har kommit många spännande trädgårdsböcker i år!

PS. För dig med Facebook och odlingsintresse finns en väldigt kul Facebooksgrupp som Tyra m fl har hand om: KÖKSTRÄDGÅRDEN - Le Potager - The Kitchen Garden.

5 kommentarer:

♥ Hannele på Hisingen sa...

Är det nån skillnad till dem man köper i mataffären... Blommorna är fina också.

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Kul att skörda jordärtskockor (det funkade inte så bra för mig här i zon 5 men nu vet jag det ;-)
Roligt att få ta del av ditt stora trädgårdprojekt! Ser ut att bli väldigt bra!

Glad Påsk!
Annika

Mina Gröna Tankar sa...

I år ska det bli premiärtest för mig med kronärtskockor. Grannen kom med en gåva häromdagen.... Ska bli spännande.

TYRA sa...

Tack Linda för att du puffar för min köksträdgårdsbok. Man tackar och bugar.

Kajsa sa...

Den boken ska jag skriva upp i min önskelista, den verkade ju vara en riktigt bra bok, både med tips och att man kan få notera lite om sin egen trädgård :)
Tack för tipset!