lördag, januari 20, 2007

Vintervitt

Ok, jag kan inte gå genom dagen utan att påpeka att det faktiskt snöat här. Nu har det slutat och ett vitt täcke ligger över hela trädgården, men det är nollgradigt och förmodligen inte långvarit. Jag passade på och gick ut och fotade lite. Skulle behövt ha kvar lite julpynt och nån trädgårdstomte så hade jag årets julkort kirrat. Men men. Man får väl Photoshoppa dit detaljerna sen.

Syren till vänster och Magnolia till höger. Huset bakom.En bildvinkel jag nog inte visat tidigare. Det är taget från gatan och man ser det lilla garaget. Och min bil! Hallonbuskarna finns på den här sidan om garaget.På baksidan av huset ligger snön tung på enar och idegran.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Ni har fått ett vitt täcke hos er, som den vi har här norrlandskuster, men hos oss ligger en ishalka under den , så några promenader utan broddar är = livsfara. Här är det dessutom kallt sådär -10. Vackert o soligt har det också varit, men för en stund sedan halkade den bakom horisonten. Ha en bra helj! mlj

karina sa...

Vad snygg TVbänken blev. Vi har också fått snö som jag hoppas försvinner snart för nu har man ju redan fått lite vårinspiration med fröer och planering.
karinastradgardsblogg.se

Anonym sa...

Det blir ju veldigt vackert med ett slikt vitt tecke over trædgården. Vi har ganske mycke snø her nu, og den stannar vist kvar ett tag : )

Lotta sa...

Det var så vacker på fm idag med all snö, allt blev så ljust helt plötsligt. Så synd att det slaskade bort så fort. Nu har det dessutom börjat blåsa här hos oss - brrrr.

Anonym sa...

15 cm hos oss också! Var ute och idkade lite stavgång i snöyran - det kändes nästa lite juligt, då de flesta har kvar sina uteslingor fortfarande.
Imorogn ska nog jag också fota lite ute...
Ha en trevlig helg!

Hannele sa...

Hur länge varar detta? I natt har det sregnat, nu är det vitt igen och snöar.