tisdag, januari 16, 2007

Katastrof

Jag har tappat all koordination. Step-passet som jag (hurra) tog mig till gick urdåligt. Jag gick upp med fel fot på brädan prick hela tiden. Det var inga andra nybörjare och alla gjorde rätt på direkten utom jag. Det var verkligen omöjligt för mig att göra rätt, mer än korta korta sekvenser. Urk. Det var ingen idé att blanda in armarna och ta ut steget så jag blev knappt andfådd. Men det är bara att bita ihop och ge det några gånger innan det ger något.

Nu ska jag göra något roligare, nämligen beställa fröer!

8 kommentarer:

Snusanna sa...

Först av allt: jag är glad att jag hittat fram till din blogg, som är super-nice! Jag har ägnat kvällen åt att fylla alla fönsterbleck med omplanterade plant-bebisar efter första frösådden + läsa igenom alla dina tidigare inlägg om frösådd. En fråga; låter du lamporna över sådden vara tända jämt? Jag har ingen bra lösning där än... kan det bli för varmt med spots?

Linda sa...

Hej Snusanna (stavat fel?!). Kul att du hittat hit! Oj, det måste ha tagit tid att klicka runt bland alla inlägg. Jag har timer på lampan. Har för mig att jag har inställt på tolv timmar... Det är möjligt det blir för varmt med spotlight. De flesta sådder vill ju ha lite svalare än rumstemp. Hoppas det går bra för dig! Själv så har jag inte kommit igång med sådderna än.

annelie sa...

Jag gick på ett nytt träningspass i torsdag. Även det var en katastrof. Jag fixade inte heller rörelserna och jag gillade det gamla programmet mer - för att det var enklare. MEN jag tror faktiskt att det är bra för min hjärna att vara tvungen att träna på kombinationsrörelser, så jag ska tänker kämpa vidare. Jag fick också intrycket att det gick mycket bättre för de andra deltagarna, men när jag kom ut i omklädningsrummet hörde jag: "Jag kunde verligen inte få till stegen", så det var inte bara jag som hade fått en utmaning...

Snusanna sa...

Hm... timer... smart. "Snusanna" är bara ett fånigt smeknamn. 8Det är väl lätt att gissa vad jag heter egentligen.) Tack för tips!

anneli sa...

Visst är det hemskt? Jag har haft världens bästa koordination och balans men nu är det bara puts väck! Det är bara att inse att man börjat bli gammal. Snart snubblar man väl raklång över mattkanten också ;)

Minna sa...

JA! Upp på brädan igen bara!
man blir så glad när man lyckas efter ett tag!!!!

Låt inte brädan vinna över dig!

Anonym sa...

Pust och stånk, jag kan känna igen mig i detta. På något sätt så förvärras detta tillstådn ju längre passet pågår också, kan inte förstå varför (Fniss), trötthet, "No can not be".
Gympan igår för min egen del var tuff - sit-ups, förstår verkligen inte varför det inte räcker bara att lyfta på huvudet...

Hannele sa...

Tja, jag struntar i step och funk nu, bodypump är mycket lättare :)