måndag, januari 01, 2007

Nyårsafton 2006

Vi firade nyårsafton med våra grannar, vi var väl 10-15 personer tror jag. Kolla vilket vackert arrangemang som M hade gjort! Vita tulpaner, hyacint, kvistar och blockljus. Maten hade konstiga namn, men den bestod av hälleflundra och pressad potatis samt smördeg och på det en röra av hummer och så dill och en krabbklo som dekoration. Till det en sås som jag inte vet vad den var gjord på (också hummer?). Fasen att jag inte plockade fram kameran för det såg otroligt flott ut. Och var jättegott!

Vid tolvslaget exploderade fyrverkerierna överallt (trots regn)! Sen fortsatte festen med sång och musik. Våra grannar har en musikanläggning och är väldigt musikaliska så vi rev av en massa låtar. Haha!!

Men några nyårslöften avlade jag inte. Jag har kollat vad jag lovade förra året. Jag var klok nog att bara lova en sak och den saken har jag hållit! (Jag har varit hos tandläkaren - inga hål). Men det där om regelbunden träning, läsa fler böcker osv de känner jag inte alls att jag uppfyllt. Det var ju himla smart att jag inte lovade det :-)

Gott nytt år!

8 kommentarer:

Nettan sa...

Låter som att du hade en trevlig nyårsafton! Gott Nytt År!

annelie sa...

Jag önskar också dig ett Gott Nytt år!!

Och idag har vi varit nere på isen med spark och rattbob. Det var jättefint!

Anonym sa...

Fint med årets första tulpaner.
God fortsättning.

lotta sa...

God fortsättning! Vackert med Tulpanarrangemang, florist? Det är så trevligt med fest och goda vänner. Vi var hos bekanta och hade en jättetrevlig kväll. Ett härligt avslut och en rungande skål för 2007!

Minna sa...

Gott nytt år!!!!!

Anonym sa...

Åhh, vilken fin dukning! Maten låter ju supergod den med. Nyårslöften har jag också slutat med...

frugb sa...

Hej Linda och gott nytt år! Mysigt att fira med grannarna! Vi har inte lärt känna alla grannar så väl ännu men arbetar på några utvalda.
Ha en bra dag!
kram frugb

Anonym sa...

Gott nytt år Linda! Hoppas 2007 blir fyllt av god mat, många vänner på besök, roliga trädgårdsprojekt och glada blommor och buskar!
KRAM din kommis i cybersverige