måndag, januari 08, 2007

Inspiration: Fint på Flickr

Har ni en död stund så kan ni lätt spendera en lång stund klickandes fram bland alla bilder från dessa kreativa människors pysselrum!

Carol Grilo
Maria Cartolina
Joleeniweenie
Suziebeezie

8 kommentarer:

karina sa...

Hejsan.
Ja du ser, lite trög. Var inte inloggad utan skrev bara namnet. Men man lär sig vartefter.
Det är härligt med pysselställe framförall att man kan låta allt vara framme tills man blir klar.
Karina

Linda sa...

Nu gjorde du det igen ;-)
Japp, jag ser fram emot att ha ett projektrum!

karina sa...

Varför blir det så?
Det var bara jag
karinas.tradgardsblogg.se

Jag får ta fram stora eng ordboken och klura, ha,ha.

Linda testar sa...

Jag tror att du ska välja Other om du inte har ett blogger/google account, där kan du fylla i din webbadress. Testing testing.

Linda sa...

Förresten Karina, var det du!? :-) Jag gillar verkligen din blogg!

Lotta sa...

Härliga bilder du länkar till. Låter fräscht med lime och rosa och tänk att ha ett eget pysselrum! och låta allt ligga kvar tills nästa gång... Det hade varit snyggt med skivorna Vika byske, lite roligare form är fykantiga bordsskivor. Åh vad sugen jag blev på ett eget pysselrum, kanske ta tag i "arbetsrummet" till hösten....

karina sa...

Hejsan.
Jo,du 3 lökar är det bara nerstoppade i en skål i hinken med lite jord. Helt underbara och luktfria. Har alltid trott att de skulle dofta så jag har aldrig haft de förut. Detsamma ang. din blogg.
karinas.tradgardsblogg.se

maloppa sa...

"Inled mig inte i frestelse utan fräls mig ifrån ondo..." sitter jag här och rabblar och längtar till den dagen jag också får ett eget pysselrum. Tyvärr blir det ju på bekostnad av att ett par av barnen måste flytta hemifrån men tids nog är väl det dags också - huva. Har symaskinen på golvet i tvättstugan, tygerna eeeh - lite här o där, papprena och alla mina färger - lite i förrådet, lite i tjejens hylla och lite där jag inte kommer ihåg vart jag har det.
Hittade en hel låda med pysselgrejor typ dagen innan julafton, hade glömt att jag hade dem så en ordentlig pysselvrå skulle jag göra vad som helst för.