lördag, januari 13, 2007

Mailat Rara växter

Hej Rara växter!
Jag letar fröer på er hemsida till vårens sådder. Ack vad jag önskar att bilden på växten kom upp brevid texten så man slipper gå in och titta på varenda växt! Det blir oändligt mycket klickande fram och tillbaka. Jag vill verkligen se en bild på växten för att kunna bestämma mig för den, och jag har inte tillräckliga kunskaper att direkt veta vad jag vill ha. Dessutom vill man ju bara se för skojs skull!

Om ni skulle lösa problemet så önskar jag att tumnagel-bilden blir lagom stor. Jag är ju även inne på andra fröförsäljarsiter och på t ex froer.nu och impecta är bilderna mikroskopiska och ger nästan ingen hjälp. 80x80 pixlar kanske är lagom...?

Ni kanske inte vill ha upp bilderna pga höga nedladdningstider? Det är bra, men har ni sett över filstorlekarna? Jag reagerar över att era bilder som är är 180 pixlar breda har filstorlekar kring 70-100 kb. Med ett bra program (Photoshop) kan du komprimera bilden avsevärt utan synbar kvalitetsförlust. Det verkar som att bilderna inte är komprimerade. Jo vissa av era bilder är
komprimerade och då är de ju alldeles suddiga!

Jag förstår att ni går in i högsäsong nu och säkert inte hinner jobba med sådana här frågor. Men jag hoppas ni tar emot synpunkter från eventuella kunder (jag har inte beställt än) som kan hjälpa er att förbättra servicenoch ganska säkert sälja fler fröer!

Ha det bra!

/Linda

5 kommentarer:

carina sa...

Skriver under på vartenda ord, deras sida är svårnavigerad pga det eviga klickandet. Det tar tiiid att handla hos dem. Är precis påväg in på sidan för att klicka hem lite fler lammöron och riddarsporrar!

carina sa...

Sagt och gjort! Nu är svart akleja, rosa orientvallmo, små fina lammöron och riddarsporrar i olika färg på väg hem till mig!

Hannele sa...

Trädgårdens Rum finns i billig pocketutgåva nu, för 80 kr.

Anonym sa...

Har själv tänkt samma tanke tidigare! Bra att du tog tag i saken och skrev. Ser fram emot svaret...

Anonym sa...

intressant att se vad folk mejlar om :o)