söndag, mars 11, 2007

Till höger framför huset

Här är ritningen på plätten framför huset. Jag har funderat över detta område tidigare. I den här planen är det inte fullt så avancerat. En liten utsiktsplats skulle jag vilja ha. Och ett nytt träd. Och en av rododendrosarna tänkte jag flytta ner till hörnet, som ett "stopp" innan slänten och som insynsskydd.Här följer några bilder från olika tider på året. Den här togs för några veckor sedan:Dessa under sensommaren:Och från andra hållet:

5 kommentarer:

Ann-Christin sa...

Det är väldigt trevligt med en rundel som bryter av gräsmattan tycker jag. Det händer liksom något! Jag har en liknande gräsmatta (men undan rundel) och jag funderar på hur jag ska få det både mysigare och "spännande" (hittar inget bättre ord!).
Tack för en inspirerande blogg!
/Ann-Christin

Åsa sa...

Roligt att se samma vy under olika tider...

Vella sa...

Tagen!
Du är nu utmanad... för att ta reda på mera kring detta titta in hos mig!
MVH Vella

annebelle sa...

Det är en utmaning att försöka hitta "brytpunkter" i trädgården. Har också en rundel men skulle vilja ha lite nivåskillnader också. Svårt på en tomt som är anlagd för massor med år sedan och i stort sett platt...

frugb sa...

Hej Linda! Kul att se dina planer. Och kul att få ett proffs tankar kring dem! Vad fint det blev under det lilla trädet - visst gjorde du den planteringen förra sommaren? En fråga från ett tidigare inlägg - vad tyckte experten att du skulle ha för växthus? Ha det!