onsdag, mars 07, 2007

Perennbibel?

Jag går och grunnar på om jag "behöver" den senaste månadsboken i bokklubben. Det är en ny Perennbok av Marie och Björn Hansson. De som skrivit Allt om trädgård-boken. Både i den och Vår trädgård och Din trädgård finns ju massor av perenner. Behöver jag en särskild bok?

6 kommentarer:

Hannele sa...

En bok jag inte har ;)
Nja, på biblioteket och hos Trädgårdsamatörerna kan man låna gratis.

Karin A sa...

Den verkar ju trevlig! Men glöm inte trädgårdslistorna på AoT. De växter du inte hittar i dina andra böcker finns säkert med där.

karin sa...

Jasså, var du redan medlem i bokklubben... Den där Perennboken var billigare på Adlibris, det var alla böcker jag var intresserad av...

sericea sa...

Den bästa boken med bara perenner är den av Lena Månsson och Bertil K Johansson. Titeln är kort o gott "Perenner" så klart. :o)
Den används på trädgårsutbildningarna och av många proffs!

Nanna sa...

Det är den som kommer ut nu i mars va? Ett alternativ är att låna på biblioteket först och se om man fastnar för den. Jag har beställt den på bibblan.

Linda V sa...

hannele: Jo men vissa böcker vill man ju ha hemma och återkomma till. Men det är smart att låna dem på biblioteket först så man får känna efter om man "behöver" dom :-)

karin a: Självklart, dom har man ju också.

karin: Jo... alla böcker är billigare på nätet, så är det ju. Men det är trevligt att kunna läsa om boknyheter!

Sericea: Tänk, jag hälsade på en kompis ikväll som hade den i bokhyllan. Jag bläddrade en stund, den verkade jättebra!

nanna: Kul att du kommenterat i min blogg! Japp, det är en alldeles ny bok. Jag har bestämt mig för att inte köpa den via bokklubben för jag vill kolla in den först.