tisdag, mars 13, 2007

Hjältar

Det är en sak som upptagit min hjärna mer än trädgården den senaste veckan och det är TV-serien Heroes. Vi har sett flera avsnitt per kväll och man blir sååå uppslukad. Nu har jag tyvärr sett alla 18 avsnitt och fortsättningen är inte förrän i slutet av april i USA.

Det handlar om några vanliga människor som upptäcker att de har superkrafter. En kan måla framtiden, en annan kan stoppa tiden, en börjar höra andras tankar och en annan kan hela sig själv. Och så vidare. Några börjar förstå att en katastrof kommer att hända i en snar framtid som de måste hindra och mitt i allt springer en mördare lös. Från början är alla oberoende av varann, men fler och fler har kopplingar till varann. Och man undrar hur allt hänger ihop.

Det är så sköna karaktärer. Jag älskar cheerleadern och Hiro, den nördige japanen. Sen känner man igen Jess från Gilmore Girls (Milo Ventimiglia) och den där uppfinnarkillen från Felicity (Greg Grunberg).

Det är cliffhangers hela tiden så man vill se fortsättningen och det är hela tiden saker man går och grunnar på. Tyvärr känns det som att storyn kommer att dra ut på tiden.

TV-serien sänds just nu på Canal+ och till hösten kommer den att visas på TV4.

Är det fler som sett den?

6 kommentarer:

Maria sa...

Nej. Hinner inte med så många serier som jag skulle vilja men den där lät mkt intressant. Tacl för tipset.

Åsa sa...

Nej, tyvärr... men ikväll ska jag se greys anatomi..=)

Lina sa...

Jag älskar Heroes!!

Katten Jansson sa...

Är verkligen sugen på den där serien - fullkomligt älskar bra serier! Skulle den visas "på någon av de vanliga kanalerna" till hösten? *längtar*

anneli sa...

Vet du, det börjar nästan kännas som om man bor på en annan planet. Vi har bara haft 1:an 2:an och 4:an och nu när det analoga nätet släcktes i Stockholm har vi inte brytt oss om att fixa digitalbox eller ny teve....och om sanningen ska fram har jag inte tänkt på att vi inte har nån teve...Fast tids nog börjar man nog sukta...Trevlig helg!

Linda V sa...

maria: Det kan lätt bli en stress att hinna se alla dom tv-serierna man skulle vilja. Man får prioritera. Så prioritera den här sen när den kommer på din kanal!

åsa: Jag höll på att missa. Så bra det var :-)

lina: YES!

katten jansson: Jag har hört att den ska gå på fyran!

anneli: Äsch, varför ha tv när man har dator. Jag har ju sett heroes via datorn ;-)