lördag, juni 09, 2007

Sommarmorgon

Jag är uppe tidigt, redan före åtta och sätter mig på altanen och äter frukost. Där är allt för soligt så jag söker mig till skuggan och läser klart tidningen. Idag anländer ostndiefararen Götheborg till hamnen i Göteborg. Det är en stor grej för många göteborgare. Själv har jag ingen lust att lämna min plats i skuggan.

16 kommentarer:

Maria sa...

Hej Linda!
Jag har i några år spanat in din blogg då och då eftersom jag fick reda på den via Karin. Jag har idag(!)skaffat en egen blogg så du är välkommen att besöka den när du har tid; http://jagblommar.blogspot.com/
Mvh Maria Ö (som du pluggade med i L-å)

menonita sa...

hi it is very good blog. i like here. writings and pics are very good. if u want to see one it is http://www.terrakki.net/

karin a sa...

Ser härligt ut där i skuggan! Själv vaknade jag upp i en bastuvarm lägenhet och begav mig ut till trädgården. Sitter nu och pustar i en sval källare och tittar på dina fina bilder! :)

sericea sa...

jag vaknar i ottan nu för tiden. det är ett gissel att börja jobbet tidigt så man vaknar med tuppen när man är ledig! jag var ute och rensade lite ogräs innan solen tog över uteplatsen (sol hela dagen mellan 12-6), men nu har jag ett parasoll så jag kan sitta ute iallafall!
Ha en skön dag i skuggan!

Hannele sa...

Skönt med egen trädgård, hittade en bra skuggig plats vid havet, där det fläktade skönt och fick se Götheborgs inseglande, mäktigt :)

lotta sa...

Jag avstod också från en stadstur, tyckte det var mycket skönare hemma i trädgården =)

Åsa sa...

Skuggan är det som gäller.. hjälp vilken hetta o stark sol.. Göteborg som kom in i hamn igår.. var min syster o såg på.. mäktigt.. men varmt! =)
Fin stol!/åsa

vildängel sa...

Ser ut att vara en väldigt mysig plats i skuggan - förstår jag det att du gärna sitter kvar där. :)

karina sa...

En skuggplats är behövligt under sommaren ibland. Har min på norrsidan, en dyna på trappen till groventren, så skönt.
karinas.tradgardsblogg.se

karin sa...

Vilken fin bild, och dina rhododendron är så fina. Min lilla stackare till rhododendron har färre grenar än det är bokstäver i namnet...

maloppa sa...

Låg o sov efter nattpasset och när jag vaknade höll jag mig också i skuggan. Skulle aldrig få för mig att dra mig in till stan en sådan dag och trängas med en massa folk, annat vore det om jag bodde precis vid kusten och bara kunde knata ner till vattnet o kika....

Linda V sa...

maria: Nämen tjena! Två gamla bekanta på en och samma vecka (en ex-kollega hörde precis av sig via bloggen). Så skoj! Och du bloggar också! Är du tillbaka i Norrbotten? Ska bli kul att följa din blogg och se bilder från där du bor. Det ser jättespännande ut med det röda huset med de blå utemöblerna! Ha det fint!

menonita: Thank you. Your drawings were amazing!

karin a: Vi funderar om det inte är läge att flytta ner till källaren nu!

sericea: Näe, närmast huset går det knappt att vara!

hannele: Det hade nog varit kul att se, men jag badade hellre!

lotta: Jag åkte faktiskt till havet och badade!

åsa: Det måste ha gott åt mycket dricka, undrar hur många som fick solsting?!

vildängel: Ja, fast det är bökigt att kånka runt med stolen. Måste fixa fler sittplatser.

karina: Det behövs varma dagar!

karin: Aj då, men den kommer nog. Men kom ihåg att det är exceptionellt bra för rododendron här i västsverige.

maloppa: Ja, det kändes lite bökigt faktiskt.

Veronica sa...

Vilken härlig liten sittplats du har! Jag drar in min solstol i skuggan under björken på precis lagom avstånd så jag kan sticka ut benen i solen ändå!
Ha det så gott, nu ska jag fortsätta att läsa i din blogg!

Ewa sa...

Vad mysigt det ser ut med stolen så där!

frugb sa...

Hej Linda! Och OJ vad kul att läsa om dig i Allers trädgårds!!!! Jättekul!!! Och kul att få en bild av dig - vi verkar vara ungefär jämnåriga (jag kanske är något år äldre än dig... kanske!). Var ute ikväll i växthuset och pysslade lite trots att jag inte är klar med golvet - längtar ihjäl mig efter att det ska bli klart!

Ha det så bra,
kram frugb

Linda V sa...

veronica: Fast det är lite bökigt att släpa ner den från altanen! Måste fixa fler sittplatser ute i trädgården.

ewa: Ja, det var otroligt skönt i värmen. Nu är det väderomslag och inte lika varmt längre.

frugb: Roligt att du läst artikeln i Allers trädgård! Jag följer ditt växthusprojekt noga, skulle vara kul att se det live!