tisdag, maj 05, 2009

Klättrigt

Pojkarna började klättra för ett par veckor sedan så nu är fönsterbrädan fri från lampor och krukväxter. Numer har vi annat som pryder våra fönster!Idag har vi haft tjejkompisarna från bvc-gruppen på besök. Vi skulle ut på lekplatsen, men det regnade så mycket på förmiddan så vi åt picknickmaten inne istället.

Efteråt gick vi till bvc för mätning och vägning. Nu pekar kurvorna uppåt igen efter svackan med magsjukorna i vintras. Men Sigge väger fortfarande 2 kg mer än brorsan, strax under 12 och Hugo strax under 10. Nu är grabbarna lite drygt 15 månader.

Ikväll åkte jag en sväng till Ikea för jag hade fått tipset om buxbomklot för 129 kronor. Jag köpte sex stycken :-o

10 kommentarer:

Ika sa...

Det är så härligt med regnet som kommer nu o solen på eftermiddagen, känner hur det växer överallt. Roligt att höra att kurvorna återhämtar sig.

Bilder på IKEA fynden?

e sa...

Hehe, kul att se att det finns fler små klätterapor! Det är det enda Leo pysslar med nu... det och att åka bobby car.

Jillsan sa...

Vilka söta killar!
Jag har sjäv en liten Melker på snart 11 mån. Visst är det underbart!
Buxbomsklot för 129 kr, super billigt, hmm borde kanske ta en tur till IKEA, behöver ändå barnsäkerhetsstopp till skåp och lådor i köket ;)
Ha en go vecka!

Anonym sa...

Hej! Så tufft det ser ut, du får flytta soffan en bit fram, så godingarna inte kommer upp till fönstret.
Kram mlj

Thorins Trädgård sa...

Hej Linda, jag blev imponerad över hur långt du har hunnit med din trädgård sedan 2005! Jättefina rabatter, ska följa utvecklingen.

/Marit

Linda V sa...

Ika: Välbehövligt regn, det växer så det knakar. Måste klippa gräset... Det blev inga bilder ikväll, har inte bestämt hur jag ska plantera dem än!

e: Bobby car verkar urkul! Borde ta en sväng till ÖF för där har dom ju. Här hemma har vi inte riktigt utrymme om vi nu inte tar det inomhus förstås.

jillsan: Måste kika in till din Melker! Hoppas de har den buxbomen på alla varuhus!

mlj: Nja, då ramlar dom ju ner på golvet!

Thorins trädgård: Alltså... sen vi flyttade in har vi mest förstört trädgården känns det som just nu. Jag hoppas att vi om några år har kommit nån vart!

Vikkan sa...

*haha* Å jag som berömde dina pojkar i min blogg för att de inte var några klätterapor som mina busfrön! Där ser man, de har lärt sig tricket. Säkerligen fick de inspiration från Elias! *thihi*

Kram Vikkan

mormor Hannele sa...

Klart man ska klättra :)

(alla mina barn klättrar på berg)

Ovala Drömmar sa...

Hej, mysig blogg!

Himla fyndigt skrivet, jag tycker att era nya fönsterprydnader var urtjusiga! Måste vara nytt och modernt ;)

Hälsningar Veronica

Karina sa...

Coola killar! Känner igen mig, det är typ så där det ser ut hemma hos oss, fast just fönsterbrädan har han inte varit upp på än. Vi har fått lägga ner/vända på pallar och hans stol. Ska bli spännande och se hur stor Ludvig är, skulle tippa på att han väger runt 10kg, han har iaf spurtat de senaste veckorna så nu har jag sorterat bort nästan alla 68:or och 80 funkar riktigt bra på honom.