torsdag, maj 14, 2009

Bildkavalkad

Det har varit glest med bilder på pojkarna på sistone så här kommer ett gäng från idag. På måndag blir dom 16 månader.

Sigge tultar omkring. Det går inte så snabbt ännu, men ack så söt han är. Det går bättre och bättre att gå i skor också. Nästa vecka åker jag flyget upp till Norrland med en av grabbarna. Det lutar åt att det blir Sigge som får följa med för det är rätt praktiskt att kunna gå av sig när man suttit stilla länge (än att krypa av sig på stengolv och asfalt bland matrester, cigarettfimpar och snus). Hoppas nu att de är friska. Det har varit jättefriskt här i över en månad (rekord!). (Ta i trä.)
Mamma leker monster och då gör Sigge likadant!Den här veckan har det släppt litegrann för Hugo också. Han tar små myrsteg och sidosteg. Ett par stycken innan han faller på knä och kryper iväg med räserfart. Han har släppt taget och balanserat i över två månader nu. Tänk att de jämnåriga som kunde gå tidigt redan gått omkring ett halvår!! Så olika det kan vara. Hugo skjuter gärna runt saker: lådor, stolar, gåvagnen osv. Idag sköt han omkring Sigge i matstolen! Vi har förresten pausat med Stokkestolarna. De började klättra upp på bordet och istället för att köpa spännen för 600 spänn köpte vi två extra stolar för 200 kr. Rätt praktiskt att ha extrastolar när kompisarna kommer och hälsar på.Ack vad de röjer runt. Leksaker kan man hitta varsomhelst. Pojkarna hittar man ofta i docksängen, fastkilade båda två. Eller så har de klättrat upp på diverse ställen. Extra populär är bänken i hallen för därifrån når man både en lampa som man kan slå på och av samt telefonen med basstation som man kan trycka på så det tutar i hela huset! Om jag sätter hörselkåporna på magen får man en minuts andhämtning innan de kommit på hur de kan ta av sig dem och ta sig upp igen!Till sist några idolbilder... Sigge:Hugo... Tänk vilken lycka att ha TVÅ såna här kärlekspaket. De är så otroligt goa. Kommer och ger en värsta kramen. Håller sig fast som chimpansungar. De kramar även varandra ibland. Idag när Sigge var ledsen kom Hugo och kittlade honom på magen och gav en kram. Så sööt!

11 kommentarer:

Linda sa...

så fina de är, Linda! som socker. längtar efter att få träffa er IRL snarast.

maria sa...

Pojkar, pojkar va goa ni är!!!
Vilka fina bilder du tar Linda... =)

Anonym sa...

Goaste televingarna som finns!!! //Anette

Ika sa...

De har så mycket personlighet era grabbar! Tänk när de hittat flickor.....ojoj vilka charmknuttar...

Vikkan sa...

Åh, vad roligt med lite nya bilder på pojkarna! Jag får villigt erkänna att jag är lite svag för dessa två charmtroll!

Roligt att även Hugo tar några steg då och då.

Håller med Linda om att även jag vill ses IRL snarast!!!

Massa kramar
Vikkan å busfröna

mitt gröna hjärta sa...

Njut av dem och den här tiden nu när de är små! Min kille som är 8 år har börjar sova över hos kompisar på helgerna nu, det är det roligaste han vet så han vill inte vara hemma och fredagsmysa med sin mamma....

Kul det där med hostan, jag svarade dig med en kommentar i mitt inlägg.
Ha en bra fredag! jenny

Karina sa...

Å tänk Ludvig, han började gå typ några dagar innan 18 mån. Men finner man inget behov av att gå så varför utsätta sig för det.

Alltså IKEA stolen, den är ju världens bästa, vi köpte till bordet oxå för 49 kr. Bordet är perfekt när han häller ut sitt dricka glas, det har ju en sarg. Vi fick lägga ner STOKKE för några månader sedan, han klättrar ju bara på den. Men nu kan vi inte ha IKEA stolen vid bordet för då klättrar han i den oxå, men via köksbordet då förståss.

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Kommer du upp snart! Kommer du ända hit upp! Skulle så gärna vilja träffa dig och tvillingen, vilken det nu blir, törs du verkligen sära på dem? Tack för alla nya bilder, jag har den där som var dedikerad till mig, den när de sitter i pulkorna på gräsmattan, som min skrivbordsbakgrund! Jag blir så glad varje gång jag ser dem!

Evelina sa...

Pluttisarna!!
Såå fina bilder, härligt!
Snart sätter de fart och kutar runt,så att man knappt hinner med..

Anonym sa...

Så fina bilder du låter oss se, dom små fröna har växt sedan sist.
Ha det så bra mlj

Cecilia sa...

Åh vad fina killar!