söndag, december 10, 2006

Att göra idag

Nu ska jag städa det överbelamrade köksbordet efter gårdagens aktiviteter. Känner mig också lite motiverad igen att få till mitt framtida rum där jag ska kunna hålla på med olika projekt utan att det påverkar vardagslivet (typ laga mat och äta). Jag rev upp golvet i onsdags. Hoppsan, det ligger fortfarande utanför fönstret och väntar på att någon ska vilja ta hand om det!Tyvärr var inte detta golv lika okej som i det andra rummet. Det är obehandlat och inte tänkt som ett golvgolv. Det innehåller hur många spikar som helst! Men oj vad jag önskar att vi hinner slipa det före jul. Känns riktigt riktigt svårt om jag inte sätter igång och jobbar NU!Jag har målbilden i huvudet. Detta underbara rum som jag bloggat om tidigare. Är dock inte säker på om det ryms en arbetsö på det här viset. Men visst ser det härligt ut?! :-)

PS. Jag satt uppe i natt och kollade raketuppskjutningen. Mäktigt!

Uppdaterat: Fler målbilder: Surfa craft room på Flickr.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vi har haft en underbar dag. Solen har skinit "hela dan". Jag gjorde en runda på Nordanå och såg på alla varor som såldes där. Halmbockar och -hästar gillade jag, men jag hade inte så mycket pengar med mig (tanken var att inte slösa den här gången). Ha det så bra mlj

Linda sa...

mlj: Här har det varit lika grått som vanligt. Har faktiskt inte gått ut. Nu har vi ryckt alla spikar utom några stora. Hoppas du haft en trevlig kväll!

lotta sa...

Visst är det härligt med trägolv. Vet inte om jag berättat om detta tidigare men när vi flyttade in och tog bort alla gamla plastmattor hade vi också obehandlat trägolv under. Vi slipade och lackade flera gånger om, snyggt blev det men det är lite mjukt så i köket har vi fortfarande plastmatta tills vi bestämt vad vi skall göra.... Vilket häftigt pysselrum du länkar till, det hade varit idealiskt för mig =) När tjejerna flyttar hemifrån så tar jag över vinden, då blir det gott om plats :)

Maria sa...

Jag håller med dig, vilket underbart pysselrum! Ett sånt vill jag också ha...

Jag var också uppe och såg raketuppskjutningen, jag som är så fruktansvärt kvällstrött!

Anonym sa...

Lycka till med ditt pysselrum. Jag gissar att det kommer bli jättebra. Häftigt! Ska ha ett likadant rum i åtanke när vi flyttar till större hus någongång...

Anonym sa...

När ungarn aflyttat, ska jag ha eget dressingroom :)