tisdag, december 12, 2006

Blött

Här kommer ett experiment med video på bloggen. Kommentera gärna om du ser nåt eller inte. Har du Quicktime på din dator ska det nog inte vara några problem.

Första filmen visar lastbryggan i Mölnlycke fabriker. Det syns lite dåligt, men det påminde om när de öppnar dammluckorna i ett kraftverk. Det går läsa mer om Mölnlycke fabriker i GP. Andra filmen visar Massetjärn i Mölnlycke som väller förbi Hulebäcksgymnasiet.

Uppdaterat: Nu tyckte jag det räckte med filmerna så jag tog bort dem!

10 kommentarer:

Moni sa...

Jag fick upp massa rutor om active x controll, men till slut kunde jag klicka på filmerna och det var ju otroligt spännande!
Hur har det gått med alla översvämningarna egentligen? Hur har det påverkat dig?

Anonym sa...

Jag kunde se 2 filmer utan problem. Har du vadarstövlar till jobbet?

Linda sa...

Hej Moni!
Jag tycker det är väldigt spännande med dessa vattenmängder, men jag är inte personligen drabbad. Igår när jag skulle hem körde jag över Mölndal och de hade ju varnat om avstängda vägar, men inte just den vägen jag skulle köra. Där var det ändå översvämmat, men jag tog det lugnt och slapp få motorstopp. Jag passerade dock en buss och en personbil som fått stopp. Jag kunde svänga av i en rondell och köra en liten omväg för att slippa vattnet. Men bilköerna söder om Mölndal sen var galna! Landskapet är lite annorlunda. Alla svackor är förvandlade till sjöar! Tur man bor på en höjd. Dessutom ligger vi högt på avloppsnätet och jag tror inte det kan pumpa in vatten bakvägen.

Anonym sa...

HEJ Linda! Jag kunde se dina filmer, vilken kaos ni ser ut att ha!! :o mlj

Maria sa...

Jag kunde se filmerna perfekt och jag har inte Quiktime!

Ser inget kul ut med allt vatten...

Ewa sa...

Nämen så mycket vatten!
Jag tror inte att det regnar här just nu, men snön lyser fortfarande med sin frånvaro!

AnnicaB sa...

Urk vad mycket vatten. Jag är för en gångs skull glad att jag inte bor sjö- eller havsnära....

Anneli sa...

Jag har faktiskt tänkt på dig, undrat över om du blivit drabbad eller ej. Skönt att höra att du sluppit vatten i källaren och annat trist. Är det du som filmat och som "speakar"? Jag kunde se filmerna utan problem:)

Anonym sa...

Jag ser inget... tom vit ruta.

Linda sa...

hej alla! Kul att det var så många som kunde se filmerna, utom hannele :-( Hur som haver kanske jag lägger upp fler småfilmer vad det lider.

anneli: Japp, visst var det jag som pratade! Haha. Jag var tvungen att ta bort filmerna, jag lät så tjatig :-D