söndag, december 17, 2006

Nästan färdigt!

Det är bara ett lager lack som saknas nu. Det lägger vi på efter att hallen är färdigslipad (pågår just nu). Vi pratade förut om att måla golven, men vi kör på lackat ändå.

8 kommentarer:

Moni sa...

Det blir ju jättefint! Och vad energiska ni är! Här går det undan! :) Fast jag förstår att ni vill få det klart innan jul!

:sericea: sa...

oj tusan vad fint!
jag är så himla nöjd med mitt nyslipade o nylackade parkettgolv, men det här var ju nästan snyggare! Vad duktiga ni är! :o)

Vella sa...

Snyggt!
Det är ju såå snyggt med riktigt trägolv, skall ni anv något pigment då ni lackar för att ge golvet någon nyans skiftning (eller det kan man kanske bara göra om man lutar golven) Hur som helst så är ni ju så flitiga, bra jobbat!!

Carina sa...

Vad fint det ser ut, det är så skönt att gå med bara fötter på trägolv!

Vi har gluttat under våra korkmattor men här verkar det tyvärr bara finnas den typen av trägolv som är tänkt som underlag till annat golv. Små smala pinnar till plankor som verkligen inte är något att ta fram. Vanligtvis har väl hus från 1936 åtminstone något trä- eller parkettgolv men nej då, vi har förstås bosatt oss i värsta bugetkåken ;^)

Jag brukar läsa din blogg men kommenterar sällan, ville bara säga att jag uppskattar den. Den är verkligen läsvärd och jag känner igen mig SÅ väl i detta att vara nybliven trädgårdstokig trädgårdsägare!

Nettan sa...

Golvet blir jättefint!!! Ska bli kul att se resultatet när det är färdigt.

Hannele sa...

Och vi är färdiga med årets papparkakshus :)

Ewa sa...

Hipp hipp hurra!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Linda sa...

Moni: Jajjemen, vi vill ha nåt klart. Tyvärr måste lacket härda en vecka så vi kan inte börja möblera än!

:sericea: Det var svårt att tro det skulle bli fint när man såg hur det såg ut under plastmattan. Vi kan inte vara annat än nöjda!

Vella: Oj, det där med pigment tänkte vi inte på. Det får vara träfärgat helt enkelt.

Carina: Du skulle ha sett hur våra såg ut innan vi slipade. Det var verkligen bara underlag och såg inte mycket ut för världen! Jättekul att du hittat till min blogg! Jag ska definitivt spana in din!

Nettan: Ojoj vad jag funderar över detta rum. Hur man ska få plats med alla funktioner. Det blir nog nån sväng till Ikea under julen!

Hannele: Läckert hus. Annorlunda!!!

Ewa: OTROLIGT! Att du har koll på det :-D