lördag, september 09, 2006

Blandade bilder

Det har varit en underbar dag och som ni förstår så valde jag att jobba i trädgården i stället för att vara inne och måla. Jag har betat av två punkter på listan och det känns väldigt bra. Trädgården får inte kännas tung och jobbig. Själva arbetet är fortfarande lustfyllt för mig, det är bara då jag inte har tid att göra det jag vill som det blir jobbigt. Och vad god min saft är efter några timmars arbete!

Här är några fler bilder från idag.

Solen lyste så fint genom solbrudens gula blommor.
Jag har inte fotat mina kryddland så mycket. Och ska jag vara ärlig har jag inte skördat mina kryddor heller. De finns där och doftar när man går förbi eller ruskar om dem!
Här är min höstfärgigaste buske.
Ikväll ska jag på kräftskiva. Fortsatt trevlig helg!

5 kommentarer:

Ronja sa...

Klok kvinna som arbetade i trädgården istället! Jag började med trädgården, men avslutade med storstädning inomhus. Behövde trädgårdssvängen för att komma igång...
Jag hoppas att ni får... har... en trevlig kräftskiva!

Hannele sa...

Höstfärger är fint, en praktfull berberis du har, klart underskattad buske, tacksam att formklippa också. Till en boll?

Therese Andersson sa...

Många fina höstfärger i er trädgård! Jag och min sambo har precis flyttat till nybyggt hus så vi har fått börja från noll med trädgården. Jättesvårt men otroligt roligt. Man får testa sig fram. Kikar runt och hämtar lite inspiration.

karin sa...

Vad finfint väder ni har haft, fast jag ska inte heller klaga. Ska du på bokmässan i år? önskar att det inte var så förbaskat långt till Göteborg, så kunde jag titta på din trädgård och gå på bokmässa.
Ps. Den där rosa bloman ser ut som en flitiga lisa i mina ögon...?ds.

Linda sa...

ronja: Man måste få vara flexibel. Jag målade på söndag- och måndagkväll, men färgen tog slut. Nu kommer det nog inte bli nåt med rummet förrän nästa vecka pga en massa som kommer i vägen.. Det får ta sin tid.

hannele: Jag har börjat klippa ner de små berberisbuskarna, vill få bollar av dem. Väntar med de stora till våren. Jag vill njuta av höstfärgen på de stora nu i höst!

therese: Kul att du hittade hit! Har precis varit in på din blogg. Vad mycket kul ni har framför er och de första rabatterna blir jättefina!

karin: Det har varit jätteskönt väder nu, det är nog sista andningen innan det kalla, blåsiga och regniga. Jag kommer säkert att göra en sväng på bokmässan. Förra året hade jag ingen lust pga flytten så i år vill jag dit! Fast jag har inte hunnit kolla genom programmet.