torsdag, september 14, 2006

jobbjobbjobb

Denna soliga och underbara vecka har det blivit mer jobb än trädgård. Har inte hunnit ut i trädgården innan det mörknat så jag har inga bilder att visa. Igår hade jag kunna fota men då åkte jag på shoppingärenden. Det blev en riktigt bra eftermiddag då jag bland annat fyndade en stringhylla, lite pressat glas och några 60-talslampor på ett loppis jag råkade köra förbi (sammanlagt 350 kronor). Det blir alldeles säkert 60-talstema på rummet jag jobbar med. Tyvärr tog färgen slut så jag är inte klar än.

I helgen reser vi bort. Hörs!

7 kommentarer:

lotta sa...

Hade samma känsla som dig, att jag inte hinner vara ute i trädgården för det är så mycket annat hela tiden..och fint väder som det är.. så jag tog ledig torsdag och fredag och det är så hääärligt. Torsdag fm städning och allmän slappning, em ute och lite röjning och nu har jag hela fredagen kvar! Det hade varit kul att se bilder från rummet du gör i ordning, lite före och efter? Jag sparar allt på insidan till november ;)

AnnicaB sa...

Ja, nu drar renoveringsivern igång igen. Vi börjar med vår källare... vilken dag som helst. Dessutom står äldsta dotterns rum på tur och även övre hallen och övre badrum. Fy så trött jag blev nu! Jag tar nog och flyttar lite perenner i helgen i stället. Skall på mitt första STA-möte i morgon, kan ju bli kul.

Ha en trevlig helg!

Hannele sa...

Ha en bra helg, hoppas nu får njuta av dessa fina sommardagar.

annelie sa...

Jag hoppas verkligen att vi får se rummet när det blir färdigt.
Även vi har börjat att fräscha till vårt sovrum. I två veckor har vi hållit på med underarbetet (fast inte så effektivt.). Nu ska vi börja måla och tapetsera och inreda. Det är ju det som är kul...

Vi tog hem en stringhylla som vi hade i gamla stugan på Högskär. Vi ska inreda ett litet rum till Malva och då tänkte jag att hyllan skulle komma till användning.

Anneli sa...

Det låter som ett riktigt fynd!
Hoppas din helg var bra!

karin sa...

Stringhyllan som jag köpte i somras när du var med har fortfarande inte kommit upp på väggen, på tal om att inte bli klar... Hoppas ni haft en trevlig helg, och att du snart lägger ut nåt på bloggen så jag får stilla min nyfikenhet med vart ni har varit?

Linda sa...

Hej alla! Jag tog nån bild före renoveringen precis då jag tömde rummet så det var lite halvtomt. Jag är fortfarande mitt i. Får hela tiden backa tillbaka för att väggen är så knäpp (bubblor). Det dröjer nog ett tag till innan jag är färdig. Har inte jobbat på två kvällar och inte på hela helgen och så bara en kväll förra veckan. Det går ytterst sakta framåt. Jag lägger ut bilder om jag blir nöjd!

annicab: Åh, hur var STA-mötet?! :-)

annelie: Det går i alla fall snabbare än för mig :-)

karin: Nu i helgen var vi i Kinnarp hos våra vänner där. En kanonhelg. Dock var jag helt gezonked pga allergitabletter. Fick allergikänningar mot slutet av veckan... det blev bra efter kuren, men ack vad trött man blir! Vi åt skaldjursbuffé på lördagen med både havskräftor, signalkräftor, räkor och såna frysta skalade jätteräkor. Mums!