måndag, september 04, 2006

Blandat

Roligt:
  • Fick ett handskrivet brev idag.
  • Igår beställde jag garner och virknålar för 350 kronor. En kollega på jobbet bara skrattar och tittar konstigt på mig.
  • Lilla a:s kommentar i inlägget nedan.
Tråkigt:
  • Jag är satt på reservlista på trädgårdskursen. Suck.
  • Steve Irwin är död.
  • Nu måste jag jobba.

7 kommentarer:

Moni sa...

Jag kan inte ens minnas när jag senast fick ett handskrivet brev...
Lyckor dig! ;)

maloppa sa...

Tänk om man gjorde sådana här uppdateringar varje dag, då kanske man skulle lära sig att ta vara på de små guldkornen i tillvaron och att inte hetsa upp sig över småsaker. Hoppas du kommer med på kursen, håller tummarna. Nu ska jag ta fram min virkning (är på jobbet) och göra klart min sjal...

Anneli sa...

Är det sant??!! Har du fått virkbacillen!! Beställa virknålar och garn:)
Nu vete fåglarna om jag ens vågar prova!!
Vad ska du virka den här gången då?

Minna sa...

jag har också virkbacillen. jag har just virkat klart min första bebifilt till min kompis alldeles pinfärska bebis. i finfina mörka murriga möstfärger. filten blev ganska tafflig, men jag har fått för mig att mitt kompis kommer att älska den ändå... men jag måste passa på att ge den till henne fort innan den första gråtmilda mammaperioden tar slut! Hahahha.

Micke sa...

Jag kan inte virka. Inte alls, inte en maska (maska?).
Men jag har varit i Port Douglas där Steve dog :-(

Men det går ju egentligen inte att jämföra. Inte samma dag iaf.

Kul att se din blogg med alla trädgårds- (och virk-) projekt!
Vi har ju också blivit med trädgård, om än hyrd...

Linda sa...

moni: Så mycket man brevväxlade som liten. Fixa frimärken och gå till brevlådan. Och så fick vänta på svaren. Det var lite annars mot e-posten nu för tiden!

maloppa: Du kollar väl Minnas blogg, hon gör såna betraktelser varje dag. Med humor! Jag väntar på mitt garn, har inget att virka tills dess!

anneli: Är det vad jag drabbats av?! :-D Jag tänkte virka såna där tofflor!

minna: :-D Hon kommer att bli själaglad!

micke: Tjena Micke, kul att du hittat hit! Åjo, nog tror jag du kan lägga en maska bara du försöker :-) Spooky det där med Irwin. Hoppas det funkar bra med flytten och att ni installerar er väl. Jag ser fram emot fler bilder från trädgården! Hälsa Vaike!

Maria H sa...

Jag tror att jag är anmäld till samma kurs, och hamnade också på reservlista. Då kanske inte jag ska hoppas för mycket, eftersom det bara fanns tio platser. Jag får vara lite mer på hugget till våren om den går då istället.