fredag, september 08, 2006

Kläder

Alla mina byxor och tröjor ligger i prydliga högar på sängen just nu. Det blev 37 (!) högar varav 7 är sommarvarning. Hur kan det komma sig att jag har så många tröjor och byxor trots att jag "aldrig" har nåt att ta på mig? Jag skulle behöva en Trinny och Susannah som kom och rensade bort allt onödigt. Jag har inte den förmågan. Jo två (!) tröjor har jag kastat som var helt oformliga.

Nu skulle jag behövt 37 byrålådor att sortera in alla kläder i! På Ikeas hemsida kan man bygga sin egen garderob.

Om ni undrar hur jag kan få så många kategorier så:
Vita linnen, färgade för korta linnen, färgade boxarlinnen, somriga linnen, mönstrade linnen, somriga t-tröjor, vita t-tröjor, mönstrade t-tröjor, festtoppar, somriga festtoppar, vita långärmade osv

Hahahaha, jag är än en gång chockad.

4 kommentarer:

Hannele sa...

Det var mycket det. Ibland lyckas jag lämna lite kläder till Stadsmissionen eller liknande. Nu måste jag gå genom min garderob, för den sväller över, kanske ska jag be dottern om hjälp, hon är stenhård..

cia sa...

cjag antar att du har en stor garderob, jag har faktiskt en jättebra klädkammare med en stång över hela ena lånsidan och där hänger kläder i massor , överskådligt och bra, synd bara att det inte är några av kläderna som jag vill använda, det är sådant som man "inte vill släng" men ändå inte vill använda, skulle jag sortera skulle jag få 4 högar nämligen Kjolar, linnen, byxor (äger faktiskt bara 2 par. ett par jeans och ett par linnebyxor men jag trivs inte i byxor) och toppar, respektive hög skulle bli ganska tunn. men jag har köpt ett nytt plagg, kiika på min blogg

Linda K sa...

det är läskigt hur mycket som kan rymmas i en garderob. ibland hittar jag saker jag inte trodde fanns :O

:sericea: sa...

du behöver väl inte tio olika kategorier bara för att kläderna är blommiga? enklast är: mörka toppar, ljusa toppar, linnen, mörkt/ljust långärmat, festtoppar på galgar.
i nya lgh har jag mycket sämre förvaring + att en killes kläder ska lyckas få plats! bah. jag sliter mitt hår!