onsdag, februari 07, 2007

Kortrunda

Jag hittade några bilder från 20 augusti som jag nog inte publicerat tidigare. Jag måste ha beskurit buskarna precis. Det ser så prydligt ut, haha!

I morgon åker vi till Tjörn med jobbet, är tillbaka på torsdag. Ha det så bra!

Uppdaterat:
PS. Det här gör mig tokig. Fullkomligt galen! Kalla mig moraltant, men det här låter inte klokt.

11 kommentarer:

carina sa...

Vilken härlig tomt de ser ut att ha. Gott om svängrum för nya infall och kuperad. Avis! Jag tänker alltid att det är lite trist att vår trädgård är precis helplatt, det blir så mysigt med nivåskillnader.

Karin A sa...

Alltid kul med lite översiktsbilder! håller med Carina om att eran tomt ser jättehärlig ut. Fina och inspirerande bilder du visade på Aot också. :)

lotta sa...

1 - Helt vansinnigt av tv att hitta på något så j-a dumt! Det är väl tillräckligt stor press på ungdomarna idag som det är. Vet ni att anorexia ökar för varje år och går ner i åldrarna, nu 12 år, samtidigt som många tonåringar tröstäter och går upp onödigt i vikt! Dessa program skall bojkottas!!
2 *lugn* otroligt härligt lummig trädgård du har och vad fin din stengång är, när man ser bilden undrar man vart den tar vägen.... Åh vad jag längtar efter sommaren...

Hannele sa...

Underbar grönska. (Vansinnigt program)

Nettan sa...

Man kan verkligen undra hur det står till i huvudet på dom som kommer på alla dessa vansinniga programideér. Puh, jag blir trött bara jag tänker på det.
Fina bilder i alla fall. Det piggar upp i dårskapen med vackra ting. Vad bra ni verkar ha fått till det med pelletsgrejset. Hoppas att du haft trevligt på Tjörn. Önskar dig en riktigt skön helg!!!h

Anonym sa...

Linda, det är brydligt! det är fint med grönskan, man längtar dit. Här känns den vara långt borta med kylan vi har här. Ang. TV-programmet blir jag riktigt förb... för ungdomarnas skull. Programmet kan bli hur elak som helst. Kram mlj

anneli sa...

Oj, så fint. Nu längtar man verkligen till vår och värme. Nä du är inte en moraltant! Jag blir också jäkligt förbannad på skit-teve!!
Ha det nu så bra på Tjörn! Trevlig helg!

helena sa...

Programmet låter helt vansinningt. Trist av fyran att de sänder detta. Jag är också en riktig moraltant antar jag! Det låter trist med moraltant men det är det nog inte egentligen...
Trädgården ser ju verkligen fin ut tycker jag. Jag gillar kuperade tomter. (Våran är i princip helt plan naturligtvis...) Det är svårt att tänka sig grönskan ute när det är snöigt och isigt just nu :-)

Anonym sa...

Den där tv-kanalen ville via lärarna värva till programmet, det blev ramaskri när utskicket kom - rektorerna hade väl inte tittat på det, det gick nog via receptionen - men vi vägrade informera våra elever om det. Det är sånt som är raka motsatsen till vad tonåringar behöver.
ps. jag har gått över till google och lyckas inte göra inlägg trots att jag använder samma lösenord som förut..ds.

Lilla B sa...

Inte är du moraltant,inte. En fullständigt vettlös programidé som bara kan göra ungdomar illa. Skämmas, borde de, idékläckarna till programmet.
Trädgården däremot ser ut att ha en god programidé!

Anonym sa...

..åsså ramlade mitt namn bort...
Hjälp mig Linda!
/Karin