torsdag, februari 15, 2007

Bara en bild på min katt

Jag tycker det blev lite kul med rörelseoskärpan i den här bilden. Klicka på bilden så syns den bättre. Idag ska vi åka och hälsa på släkt i Halmstad. Ha en bra dag!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Katter, underbara djur.. vi har en Ebba som förgyller vår tillvarao. Alltid finns hon runt våra ben... Din katt verkar ha fått syn på något.. den verkar vara på G/åsa
http://asas.tradgardsblogg.se/

annelie sa...

Det var en RIKTIGT bra bild!!!

lotta sa...

Fin bild på gullig katt! Läckert med rörelseoskärpa, ett nytt ord men med ny kamera och nya finesser så... Dottern fick en ni digitalkamera nu när hon fyllde (Canon någonting - oteknisk är jag) men har också lite nya effekter så vi fick alla nya färger både på hår och päls. Fantastiks vad kamerna kan göra numera men fortfarande är svartvita foton min favorit...

Maria sa...

Ha en riktigt mysig helg!!!

hanna sa...

Haha, JÄTTEFIN! :)

Diana sa...

Jasså du Linda, så du har bestämt dig för att stanna hos blogger? Själv har jag lämnat blogger och befinner mig på tradgardsblogg.se som är ett fantastiskt ställe. Var inne på din blogg där och ser att du inget skrivit sedan februari förra året :-( Gillar bilden av katten! allt rör sig utom huvudet. En äkta jägare. Nåja, ha det bra och trevlig helg.

Karin A sa...

Vilken fin bild och fin katt! Skärpan sitter ju perfekt...

Moni sa...

Vilken bild! Sjukt häftig! Hur 17 fick du till det, kan man undra?

Linnea sa...

Åh, vilken härlig bild - supersnyggt! Och att en katt är motivet sänker ju inte direkt upplevelsen, åh, vad jag önskar mig en! :) Tyvärr gör lägenhetsboende och en motsträvig sambo att det får vänta till den dag jag bor i hus.. *drömmer sig bort*
Ha en skön helg, Linda!

cia sa...

katten blev snygg. skärpan var läcker.

trevlig helg

karin sa...

Vad läckert med skärpan i kattens ansikte och på buskaget bredvid men i övrigt oskärpa och rörelse på kroppen! Snyggt fotat!

Linda V sa...

åsa: Vi har två katter och de är ett mycket trevligt sällskap i trädgården! Dock blir man förtvivlad när man ser att de tagit en pippifågel. Tack och lov händer det inte allt för ofta. Är lite orolig att de tagit rödhaken, har inte sett den på ett tag.

annelie: Tack!!

lotta: Rörelseoskärpa är vad det låter, oskärpa när det rör sig! Kan det ha varit en Canon Digital Ixus? En himla bra kamera det med :-)

Maria: Önskar detsamma!

hanna: Tack :-)

Diana: Ja, jag är så bekväm av mig, orkar inte byta. Jag är också nöjd här, inga begränsningar med bilderna. Jag skäms lite över min blogg på tradgardsblogg.se.

Karin A: Ibland har man flyt!!

Moni: Flyt som sagt! Katten rörde inte huvudet tydligen!

Linnea: Vad tråkigt att vilja men inte kunna... hoppas drömmen går i uppfyllelse! Trevlig helg!

cia: Truls är alltid snygg :)

karin: Tack :-)