lördag, november 18, 2006

Blå rummet

Jag har slipat blå rummet och spacklat ett varv. Nu är det dags att slipa igen och det är såååå tråkigt. Men mitt mål är att ha målat ett varv innan helgen är över.

Det är ett ganska stort rum med fönster mot perennarabatten. Det är här jag kommer att ha min dator sen. De limegröna garderobsdörrarna och listerna får vara kvar!

3 kommentarer:

Nettan sa...

Häftigt med limegröna garderober! Vad ska det blir för färg på väggarna?
Märkte för resten att bloggen varit konstig. Inläggen har inte gått å läsa alls. Vad bra i alla fall att dom inte försvunnit helt.

Linda sa...

nettan: Garderoberna ser inte kloka ut tillsammans med den blå väggarna! Men tillsammans med vitt hoppas jag de ska se lite glada och roliga ut! Det blir någon slags naturvit färg. Det blir spännande att se vad det är för golv under mattan. Antagligen inte lika som i det andra rummet för det här rummet byggdes till på 60-talet.

Anonym sa...

Kul med lite renoverings bilder. Jag älskar dina element. Kul att du behåller dom fina garderoberna. Jag skall själv börja renovera ett 40-tals hus. Det verkar jobbigt att slipa och spackla. Vårat huset har mycket vävtapeter hoppas att det skall gå att måla på dom. Hoppas kan man ju alltid. God fortsättning med renoveringen! Jag kommer tillbaka för mer moraliskt stöd.