söndag, mars 19, 2006

Mera engelska trädgårdstidningar

K har varit i England i veckan och hade presenter med sig hem, nämligen två trädgårdstidningar! Den ena var aprilnumret av Kitchen garden. Det följde med en påse med morotsfrön. Den andra var aprilnumret av Gardeners´world. Och med den följde det med en dvd med samlade reportage från TV-programmet Gardeners´world! 2003 skaffade de trädgården Berryfields där TV-programmen och många av artiklarna i tidningen växer fram. Man får följa förändringen och se hur trädgården växer fram. Rätt trevlig söndagsunderhållning om jag får bestämma.

Inga bilder på detta, för Blogger vill inte samarbeta.

Dessutom är det lite reklam för trädgårdsevenemanget BBC Gardeners´ world Live. I år äger det rum i Birmingham den 14-16 juni. Det verkar dra en massa folk. Det är trädgårdsutställningar, shower, plantförsäljning och växtbyten. Ha det i åtanke om du förlägger en Englandssemester under den tiden!

3 kommentarer:

Diana sa...

Linda!
Jag hoppas verkligen att DVDn följer med min prenumeration när tidningen kommer, för jag vill verkligen ha den! Var den bra ?

Diana sa...

Jag fick min igår och DVDn var med :-)

Linda sa...

Har du hunnit se den? Jag gissar att det kan vara repriser för dig som sett TV-programmen. Jag tycker det var rätt trevliga inslag.