torsdag, mars 23, 2006

Kvisten och penséerna

Rododendronknopparna vill inte riktigt slå ut, men visst är det lite maffigt! Undrar om de slår ut i helgen? Jag är ju borta så jag kanske missar hela blomningen? Tyvärr har jag ingen bild i dagsljus.
Och penséerna har inte kommit ut än. Lika bra kanske. I eftermiddag vräkte snön ner. Igen.

Om det blir mässa för mig i helgen, så lutar det mer mot lördagen. Jag kommer fram så sent om jag åker på söndag. Har inte bokat några tågbiljetter än :-o Hur som helst kommer jag att åka till Örebro i helgen och dit har jag bokat. PS. Bebisen stavar sitt namn med J!

4 kommentarer:

Kotten sa...

Helt klart maffigt!

Snö? Vad är det? Här känns det som om all snö förvandlades till hårt packad halkig is. Suck. Men solen skiner för fullt!

Andy Pandy, ja. Jo, ett "strul" kan man nog klassa honom som just nu.

moni sa...

Oj vad det blommar överallt hemma hos dig! Najs!

AnnicaB sa...

Dina grenar är så fina. Jag har jättefina knoppar på min Magnolia, så ajg tror nog den klarat första stränga vintern. Nämns inte klippa av någon gren för drivning. Men plommonträdet har ju mängder med grenar - kanske testa en sådan.
I vänta på våren köpte jag björkris och satte in i går - och ytterligare en orkidée, en vanlig brudorkide, men vackert blekgul - den fick en kruka i limefärgat glas, mycket fint faktist :)

Emma sa...

Vad härligt det ser ut med Rododendron inomhus! Riktigt lyxigt!