måndag, mars 13, 2006

Försiktigt jippi

Jag kanske åker till Nordiska trädgårdar på söndag den 26 mars. Det är inte helt hundra, men kanske femti. Tjoho!!

Bild: Stockholmsmässans bildbank

10 kommentarer:

Kotten sa...

Just nu är jag och denna dator inte vänner. Jag får antingen se bilder på din sida. Eller text. Inte både och. Blä! Det är väl omstart som gäller...

Har du sett det här? http://www.hallahus.se/
Kolla in "följ en restaurering".

Ni borde väl vara ungefär jämngamla? Jag och Pernilla är avlägset släkt, och mina föräldrar och hennes morföräldrar (eller är det farföräldrar?) umgås.

designmouse sa...

Jag tänkte direkt på dig när jag såg att Marha Stewart börjat med en trädgårdsblogg, kanske något du kan få glädje av? http://blogs.marthastewart.com/n/blogs/blog.aspx?webtag=homegrownz

Minna sa...

jag ska gå på lördagen. jag hade bestämt mig för att inte gå, men sen så ringde min pappa och sa att det var struntprat - så nu ska jag gå iallfall...

Linda K sa...

verkligen en säng i din stil :D

Linnea sa...

Åh vad kul med mässa! Jag vill också! Sörjer lite fortfarane över att jag "missade" Furniture Fair, ;) men får satsa på nåt framöver..

Lantliv sa...

Hej!!

Klart du ska åka på mässan! Sålla järnet bland alla trädgårdstomtar och hitta alla guldkornen!

Bor själv i lägenhet och jag ser fram emot att få se balkongutställningen!

Ha det så gott!

/Anna

Annela sa...

Jag ska åka upp på lördagen och se mässan och åka tillbaka på söndagen - och jag gläder mig såååååååååå!!

Linnea sa...

Hej! Nu önskar jag mig en rapport från vad som hände med trädgårdsmässan, plus lite allmän trädgårdsinspiration (för min del till balkongen). Går det att ordna? ;)

Linda sa...

Linnea: Amen, jag sket i att åka dit :-o Det blev så stressigt och jobbigt och jag stannade hellre hos brorsan och syskonbarnen.

Linnea sa...

Hm, nu vet jag inte vari felet ligger, men vad gäller detta inlägg så står det i min länk "4 kommentarer", men när jag klickar där så är det ju 9 stycken..! Och har du skrivit några inlägg efter detta så ser jag inte dem, heller. :)