måndag, maj 02, 2011

Körsbär

Igår kväll rensade jag kirskål under rododendron och det var en synnerligen bra plats att jobba på, för jag stod under grannens körsbärsträd som blommar för fullt just nu.

4 kommentarer:

Nillas Trädgård sa...

Körsbärsträden är lite sen här, de blommar inte riktigt ännu. Men det snöade för en halvtimma sedan.
Svar: Tack! Det är en konstgjord damm som vi har i vår trädgård. Hittade försvarets branddammsduk på 20x25 meter på blocket för många år sedan :-)

Ika sa...

Var inne i L-centrum o de vita körsbärsträden är är som träd med molntussar på. Hade ggärna varit under ett sådant en solig dag.

oumberligating sa...

Hel Linda! Oumberlige peter här! Kan du eller någon av dina läsare hjälpa mig? Vad är det för skum växt jag hittat?
Fin och trevlig blog du har, min är kanske inte riktigt lika seriös så jag "plågar dig inte" och lägger till mig som följare ännu! (ler)!
kram ifrån Oumberlige peter!

Lotta 8`) sa...

Vackert med alla blommande träd och buskar nu! Njuter av mina grannars vackra blomning, snart blommar mitt lilla, lilla äppelträd :)
Allt är mini hos mig, men det är rätt skönt på ett sätt, små krav :)

Klart jag vill ha gräsmattan i rundel!! men jag får inte nagga på den, det är den enda platta gräsmatta vi har och familjen är klart eniga om att den skall finnas kvar som den är idag. MEN... hihi.... jag har en plan ;) Jag skall börja flytta ut en bit rabattkant så det blir en antydan till rundning. Johanna la ut vattenslangen i helgen och hon sa att det var ok, så då var jag snabb och sa "så bra"!

En förändring behöver inte vara så stor och koststam, lite gräva, lite nytänkt och jag tror det blir bra. Önskar verkligen att jag kunde ha rödbladig fläder men har hört att rådjur gillar dem? Kanske en rödbladig smällspirea istället?
Har en Katsura men den blir ju så stor, så den får bo i skogsbacken.

Jag skall till Liseberg på fredag lunch, jag måste jobba f.m men skall möta upp Monica/Moas Lovely thing vid lunchtid. Hoppas innerligt att det inte 1 - regnar, 2 - är mycket folk :)
Skall du gå?

Usch vad kallt det var idag! Trodde jag skulle våga mig ut en stund men tänkte att jag får vara lite försiktig nu efter förkylningen och spara krafterna till helgen. Har ju massa ideér att förverkliga :)
Ha det bäst :)