tisdag, juni 08, 2010

Lekplatsen

Vi har dessutom haft svärföräldrarna här i helgen och fått ovärderlig hjälp med hem och söner. Vi har kunnat vara ute och greja och har fått en massa gjort. Maken har snickrat klart sandlådan, hämtat sand samt fått upp rutschkanan (lite kvar att fixa på trappen, men den funkar). Jätteroligt! Har tyvärr ingen bra bild när pojkarna använder nya lekplatsen, men den känns guld värd! Har lite idéer om hur vi ska utveckla detta, får se vad man mäktar med. En trapp skulle ju vara praktisk i slänten, men pojkarna har ju inga problem att ta sig till rutschkanan ändå!Nu ser det ut så här på baksidan:Jag hoppas att gräset som jag sådde idag på förmiddagen (!) kommer att ta sig. Igår la jag ut betongplattorna så att vi kanske håller oss från att gå på det nysådda gräset (wish me luck!). Ja och den här presenningslänten... om jag lyckas med mina perennsådder som jag skrev i förra inlägget kanske vi kan fixa klart slänten under nästa år.

5 kommentarer:

•lotta på solrum• sa...

åh, vad ni är duktiga och vad fint det blir för killarna! vi har kommit så långt att det står två megasäckar gräsmattejord på framsidan...sen går det låååångsamt.

Vikkan sa...

Såååååå fint ni gjort! Sandlåda och rutshkanan=GULD! Där kommer barnen få många härliga timmar kan jag tänka. Får hoppas deras utbrytningsförsök från tomten minskar markant nu då!

Linda V sa...

lotta: Vi har blivit liiiite bättre på att inte köpa de där grejerna som man inte har tid att fixa på studs, det tenderar att bli liggande veckor, månader... år! Har väl en del såna grejer liggandes här och var :-) Lycka till med jorden!

Vikkan: HOPPAS!

Anonym sa...

Jag är lite för otålig med min slänt så jag har nästan redan tappat lusten att få till en fin blommig slänt.
Din kommer säkert bli jätte fin, du är så duktig på att skapa rabatter.
/Erika

•lotta på solrum• sa...

ser att jag redan kommenterat en gång för läääängesedan. det var ett tag sen. och lilla snutten framsida. vilken grej det var. nu har jag vänt färdigt på hela platten längst ner!