onsdag, juni 16, 2010

Inget särskilt

Har inte hunnit med trädgården senaste veckan. Sådde gräs förra tisdagen och efter det... typ ingenting. Vi har varit bortresta över helgen också (kul med avbrott!). Sen har det varit lite olika utflykter hit och dit.

Idag var jag ute och inspekterade gräset tillsammans med sönerna. 1 cm tunna, tunna strån! Och betongplattorna funkade riktigt bra, blev som en lek att försöka gå på dem. Men nog blev det ett och annat snedsteg...

Jag har FORTFARANDE inte sått mina pallkragar. Vad är det nu? 16 juni. Och tagetesplantorna som stått och väntat på att komma ner i jorden har blivit snigelmat. Inte allt, så idag lyckades jag faktiskt peta ner dem, med assistans av två söner. De åkte både upp och ner ur jorden ett par gånger innan de fick sin plats. Nu ska jag bara få dit grönsakerna också. Hinner jag så hinner jag. Borde klippa gräset också.

Har inga bilder på trädgården. Syrenerna håller på att blomma över, men dvärgsyrenen kommer nu. Rododendron blommar för fullt. Nävorna har kommit igång (men rådjuren är på dem). Irisen har precis börjat blomma.

Elmer tränar och tränar och jag tror han vänder snart.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart söt din lilla Elmer!
Jag måste tacka för hjälpen att artbestämma växter i min trädgård. Du nämnde nävor, jag googlade och upptäckte att det är det jag har i trädgården. :)
Så, Tack!

Mia sa...

Men så söt man kan vara. :)

Jag tycker allt att du jobbar på bra ändå. Är imponerad att du får något gjort med dina tre små som ska ha sin del av uppmärksamheten också.

Ha en härlig torsdag och helg!
Kram Mia

Vikkan sa...

Vad stor Elmer har blivit! ;-)

Tycker det är helt ok om du inte hunnit med mer trädgård i veckan som gått. Ibland kan det vara skönt med lite paus också!

Ses vi på lördag?
Vi hoppas att mina barn är tillräckigt friska då iaf!
Kram Vikkan

Anonym sa...

Hej och tack igen! Jag har inte tänkt på det tidigare men nu när du nämnde det så påminner den faktiskt om vår hortensia i bladen och stammarna. Så du har säkert rätt. :)

Anonym sa...

Hej! Elmer är så söt :) Kram mlj