söndag, juni 27, 2010

Att välja vinkel

Åh vad härligt att sitta på altanen nu när det blommar så ljuvligt...

Om man fick plats bland alla vagnar som inte har någon annan bra plats att bo på...
Den där kombinationen med paradisbuske och schersmin. Har visat många gånger förut, så ljuvlig...Hoppsan, och där ligger vårt lilla skrotupplag av gamla kartonger, jordsäckar och krukor som inte kommit iväg till återvinningen! Underbart när pionerna blommar... (tyvärr är irisen på väg över i den här rabatten)Mindre underbart med alla spår som är kvar efter byggfix :-)

Och så där kan man hålla på! Det kan väl inte vara vi som inte har det perfekt i alla hörn. Kom igen, ge mig era fina och fula vinklar! Länka din blogg här bland kommentarerna. Tack och glad sommar :-)

6 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

Hannu Sarenström sa en gång att man väljer vilka hörn man fotograferar :)

Iréne JB sa...

Behöver jag säga att trots de bilder som finns på min blogg så har jag ändå inte visat upp trädgårdens värsta hörn. Och det ska ni nog vara glada för. Jag väljer mina vinklar jag också :)

Karin A sa...

Haha, ja alla har vi våra "fula" vrår. Men så måste det få vara. :) Ljuvligt med schersmin och paradisbuske ihop.

Kram Karin

Evelina sa...

Ovanstående talare har alla sagt precis som jag tänkt; man väljer de finare hörnen..:-) Det är så kul att läsa och se dina fina bilder, med eller utan fina hörn. Du satte nävor på kartan för mig ju. Hade inte en blekaste vad det var innan. Nu står de här i min rabatt och jag förväntar mig underverk då de i dagen inte ser mycket ut för världen ;-)
Kram och ha en go sommar du med!

Anonym sa...

Självklart har vi fula hörnen, men är inte lika modiga som du och visar upp dem.
/Annika

Ferry Family sa...

Jag uppskattar din blogg just för att du visar verkligheten. Att det är kontraster med det färdiga blandat med dina projekt. Jag har också små barn och jag vill också ha fler timmar per dygn. Och då får man se delprojekt i projekten som lyckade delmål! Lycka till med trädgården, jag har på tok för mkt gräsmatta och behöver plantera mer...