tisdag, juni 29, 2010

Det tar sig

Det börjar lumma till sig lite på limpan, men det är mycket som är snigelätet och de där två påsarna med ringblommor... tja allt har inte kommit upp. Krassen är i alla fall fin och rosenskärorna likaså.

I pallkragen med sallad och morötter tar sig rucolan fint. Har redan skördat lite från den försådda salladen. Moroten har grott, men inte så mycket mer. Kör med fiberduk för rådjuren är här titt som tätt.
Mitt försök att piffa lite!


Igår kväll fick jag ut flisen i gångarna, dock tog det slut så jag måste flisa mera. När man nu ska få lite tid för sånt!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Vilken jättetrevlig blogg du har. Precis en sån blogg jag letat efter. Enkel, informativ, bra bilder att få tips och idéer ifrån. Hit kommer jag att komma fler gånger.

Anonym sa...

Om de ringblommor som har kommit upp trivs så kommer du inte behöva så ringblommor igen på länge! Vi flyttade in i september 2006 i vårt hus och jag har inte sått ett enda ringblommefrö men blommorna har jag gott om - och jag som trodde att jag tog bort de flesta fröställningar i höstas! Men de är fina och lyser upp så helt väck ska de inte!!